tiistai 27. joulukuuta 2011

Vuoden 2011 kohokohdat.

Kuvia selatessa sitä vasta hahmottaa, mitä kaikkea ihanaa tähän vuoteen on mahtunut!
Ilman onnenkyyneliä en kyllä tästä postauksesta selviä. :')

Pukunin toiminta alkoi siis vuosi sitten 3.1.2011.

Lopullinen päätös yrityksen perustamisesta syntyi jo keväällä 2010 ja yli puoli vuotta käytin kaiken mahdollisen aikani tulevan valmisteluun. Etsin toimitiloja, tilitoimistoa, pankkia, kangastoimittajia, koneita ja muuta tarvittavaa. Opettelin yritystoiminnan kuvioita yrityskursseilla, tein nettisivuja ja esitteitä. Reilun vuoden aikana olen kyllä oppinut aivan hurjasti.

Tässä nyt lyhyesti (?) Pukunin vuosi 2011. Linkeistä pääset lukemaan koko jutun, jos asia kiinnostaa enemmän. :)

Varaslähtö toimintaan otettiin jo syksyllä 2010, kun järjestin ensimmäiset ja toiset pukukuvaukset Tampereella.



Avajaisia vietettiin 8.1.2011 perheen ja yhteistyökumppaneiden kanssa liikkeessä Eerikinkadulla.



Tammikuussa osallistuin Turun Häät-messuille omalla osastolla. Lisäksi yksi puku edusti Pukunia muotinäytöksessä ja toinen Kaunein puku -kilpailussa.

 



Helmikuussa järjestin pika-aikataululla uudet kuvaukset, joihin malli Tiina napattiin mukaan suoraan kaupungilta. Aamulla tein päätöksen kuvauksista ja illalla latasin jo kuvia koneelle. 




Maaliskuussa pääsin mukaan Thalia-gaalan tekemiseen. Aikataulu kahdelle mittatilauspuvulle oli tiukat pari viikkoa ja pääsin sovittamaan pukuja vain yhden kerran.

Maria Sid
Maija-Liisa Peuhu
Toinen puku näkyi kivasti myös lehdistössä.

Turun messuilla elokuussa Pukuni oli mukana Turku Goes Fashion -näytöksessä kolmella puvulla. Näytöksen videon voit katsellä täällä.



Yksi vuoden kohokohdista oli myös syyskuussa Victorian ja Danielin tapaaminen, jolloin sain antaa Victorialle tekemäni solmulaukun.


Asiakkaani Agnethan puku pääsi Iltalehden Kesän upein morsian -kilpailussa kolmenneksi!


Lokakuussa pääsin mukaan Häät-lehden osastolle Helsingin messuille. Messuilla lanseerattu pukusuunnittelukilpailu on edelleen käynnissä aina tammikuun 16. päivään asti!



Lokakuussa järjestin myös ihanat pukukuvaukset kuvaaja Johanna Hietasen ja kampaaja-meikkaaja Nina Röntysen kanssa. Mallina toimi upea Mira Salo. Lisää kuvia mahtavasta päivästä myös täällä ja täällä. Kulissien taakset pääset vielä täältä. :)




 


Vuosi huipentui yhteen unelmien täyttymykseen, eli Linnan juhliin. Kaksi pukua ensimmäisenä vuonna presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla ja Anni-Maija Fincken puvun saama näkyvyys ja palaute ylittivät kaikki odotukseni! Toisen puvun kurkistus täällä.




Ja kaikkein tärkein viimeiseksi –asiakkaat! 

Aivan ihania ihmisiä on löytänyt luokseni ja osasta olen jopa saanut itselleni uusia ystäviä. Uskomatonta, mutta olen saanut vuoden aikana kukkia, kiitoskortteja ja halauksia asiakkailta. Kiitos ihan jokaiselle!





 





 










Suurin osa näistä puvuista on jo tärkeän päivänsä viettänyt, ja joistakin toivoisin vielä saavani kuvan hääpäivältä tänne blogiin julkaistavaksi.

Täällä blogissa olen saanut jakaa hetket muiden kanssa, sillä yrittäjän työ on välillä melko yksinäistä. Täällä olen saaanut myös korvaamatonta kannustusta ja palautetta ja kiitän teitä siitä koko sydämestäni!

Yhtä ihanaa vuotta 2012 kaikille!