maanantai 6. elokuuta 2012

Asiakkaan hääkuvissa pitsiä ja vedostuksia.

Sain taas upeita hääkuvia ihanalta asiakkaalta! Tai tässä tapauksessa kuvat tulivat suoraan kuvaajalta, Johanna Hietaselta, joka oli miehensä Jounin kanssa tallentamassa hääparin juhlaa viime viikonloppuna.

Ihana yhteensattuma oli, että hääpari oli valinnut Johannan, Pukunin ja Nina Röntysen osaksi tärkeää päiväänsä. Pukunin kuvauksissa mukana ollut Nina nimittäin laittoi morsiamen hiukset ja meikin. Pienen tiimimme osaaminen välittyy mielestäni hienosti kuvissa, sillä Johanna tiesi tarkkaan kuinka haluan puvut kuvattavan. Kiitos.

Kuva / Johanna Hietanen Photography
Kuva / Johanna Hietanen Photography
Kuva / Johanna Hietanen Photography
Kuva / Johanna Hietanen Photography

Puvun kurkistuskuvat julkaisin jo kesäkuussa. Samalla kerroin puvun suunnittelusta, eli kuinka kokosin asiakkaan lähettämistä inspiraatiokuvista yhden kokonaisuuden. Tässä siis yksi tapa edetä suunnittelussa.

Valitsin viidestä lähetetystä kuvasta nämä kolme:

Sincerity 3606
Sincerity 3622
Divina Sposa 

Ja yhdistin ne näin:


Perustelin suunnitelmani asiakkaan toivomuslistan mukaan:

-klassisen tyylikäs = laskostettu sileä satiini, olkaimeton, kapeahko helmalinja
-romanttista, hempeää = pitsihelma
-tyttömäistä = kukka
-vintage = kankaan sävy lämmin beige

Yksinkertaisuus on sitten katsojan silmissä, mutta kyllä tämä niissäkin rajoissa pysyy, kun materiaalit valitaan huolella yhteensointuviksi. :)


Kuten kurkistuspostauksessa kerroin, totesimme sovituksessa vyön ja kukan olevan liikaa. Etenkin hääpäivänä kimpun ollessa kädessä. Sen sijaan lisäsimme boleron, joka puki kaunista morsianta hienosti.

Lisää kuvia kauniista häistä voitte käydä kurkkimassa Johannan blogista: