keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Voiko hääpukuostoksilla tehdä hyväntekeväisyyttä?

Nyt ainakin voi! 

Halusin tehdä jotain Uuden Lastensairaalan hyväksi ja päätin lahjoittaa yhden tekemistäni puvuista hankkeen hyväksi. Enkä mitä tahansa pukua, vaan yhden omista suosikeistani, Turun häämessujen 2013 Kaunein Morsiuspuku -kilpailussa kolmanneksi kauneimmaksi valitun kevyen harsopuvun.

Ihana Tiina Fiancéesta otti puvun tänään liikkeeseensä sovitettavaksi ja osallistuu siis tällä tavoin talkoisiin myös. Puvun lisäksi saat nyt myös takuuihanaa palvelua ja hyvän mielen lahjoituksestasi!



 






Valitan onnettomia kännykkäkamerakuvia, ja puku on joka tapauksessa kauniimpi oikean morsiamen päällä kuin mallinuken. Minulla ei siis ole puvusta yhtään kuvaa ihmisen päällä, joten olisin ikionnellinen, jos puvun ostaja voisi häiden jälkeen lähettää minulle kuvia.  :)

Puvusta menee siis totutusti noin neljännes valtion kassaan, kaikki loput luovutetaan Uuden Lastensairaalan hyväksi. Puvun koko on noin 34 ja väri luonnonvalkoinen. Siinä on sisäänommellut rintakupit, joten liivejä ei tarvita. Satiininapit, pitsikoristeet ja muut yksityiskohdat voit tutkia kuvista ja paikan päällä. Vastailen myös mahdollisiin kysymyksiin mielelläni.


Mutta lahjoitustahan ei tule ennen kuin joku käy puvun omakseen ostamassa, joten nyt kaikki pukua etsivät kipin kapin Turun Linnankadulle Fiancéen ihanaan hääpukuliikkeeseen!