tiistai 19. marraskuuta 2013

Pukuni lomailee 21.11 – 1.12.

Aurinko kutsuu ja lähdemme perheen kanssa etelään lämmittelemään. Blogi hiljenee siis entisestään ja sähköposteihinkin vastaan vasta palattuani. Jos on jotain kiireistä asiaa, niin yritän ehtiä vastata viesteihin vielä huomenna keskiviikkona. :)


PUKUNI LOMALLA  to 21.11 –  su 1.12.

Kuva täältä.

perjantai 8. marraskuuta 2013

Tavataanko Helsingissä häämessujen aikaan?

Nyt olisi siis mahdollisuus tavata  pukusuunnittelujen merkeissä Helsingissä viime vuoden tapaan.



Olen varannut hotelli Scandic Grand Marinasta kulmahuoneen, jossa voimme suunnitella pukua, hypistellä materiaaleja, ottaa mitat ja sovitella muutamia mukana tuomiani mallipukuja (koot noin 34-36). Teen Turun häämessuille uusia mallipukuja, joten niitäkin pääsee mahdollisesti jo sovittamaan. Nyt olisikin hyvä tilaisuus jättää kommenttia millaisia pukuja olisi toiveissa, niin pääsee ehkä vaikuttamaan lopputulokseen. ;)


Ajankohta on valittu Mennään Naimisiin -häämessujen aikaan, joten voit yhdistää suunnittelutapaamisen ja messuilun kivaksi viikonlopuksi. Tälläkin kertaa messut järjestetään Wanhassa Satamassa, joka on aivan Scandic Grand Marinan vieressä.

la 11.1 – su 12.1.2014

Kierrän ensin itsekin häämessut läpi ja aloitan tapaamiset lauantaina klo 14. Olen paikalla myös koko sunnuntain ja varaan 1,5 tuntia kutakin tapaamista kohti.



Viime vuoden postauksesta voit lukaista vielä vähän enemmän.

EDIT. 20.12.2014  Kaikki ajat ovat täynnä, kiitos kiinnostuneille!

torstai 7. marraskuuta 2013

Uusia laukkuja.

Olen pitkään etsiskellyt sopivaa tukikangasta laukkuihin, sillä aiemmin käyttämääni ei ole enää saatavilla. Nyt olen kuitenkin löytänyt juuri oikeanlaista, joka on vieläpä parempaa kuin edellinen! Kannatti siis tilata uusia ja taas uusia näytteitä ja tehdä kokeiluja.

Tässä kolme uutta testilaukkua, sillä halusin varmistua siitä, että homma todella toimii.  
Ja toimihan se. :)





 Laukut edelleen saatavilla vain pukuasiakkaille. 

tiistai 5. marraskuuta 2013

Väliaikatietoja.

Heipähei. Täällä on postaustahti hiljentynyt, sillä nyt odotellaan kenkiä. :)

Viisi pukua on nyt sovituskunnossa, mutta morsianten etsiessä hääkenkiään, emme pääse vielä kurkistelemaan pukujen yksityiskohtia. Uusia tilauksia tulee koko ajan ja esimerkiksi nyt lauantaina näemme useammankin morsiamen kanssa ensimmäistä kertaa. Ensi vuoden tilaukset ovat aivan ihania ja en malta odottaa, että pääsen niitä tekemään!

Tammikuussa olen menossa Turun häämessuille omalla osastolla ja Helsingin häämessujen aikaan sovin taas tapaamisia viime vuoden malliin.

Syksyn rauhallisempina hetkinä on ollut vähän aikaa myös miettiä muita kuin pukujuttuja. Nettisivuja uudistellaan ja viikonloppuna kuvattiin sivuille uutta kuvaa myös minusta. Edellisestä kuvasta on jo yli kolme vuotta, joten on aika vähän päivittää tilannetta. Kerron täälläkin sitten kun uudet nettisivut julkaistaan, mutta siihen voi mennä tovi tai kaksi. Liikkeeseen on myös suunnitelmissa pieniä sisustusmuutoksia, toivottavasti ehdin käydä niihinkin vielä käsiksi.

Tässä muutama kuva sunnuntaisista kuvauksista. Ihana, rakas pikkusiskoni värjäsi ja laittoi hiukseni ensin ja otti vielä kuvatkin! Monitaituri. <3


Kuvat © Hanna Julku