torstai 23. kesäkuuta 2016

Pitsipuvun kurkistuksissa avoin selkä ja pienet hihat.

Eilen oli tehokas ja kiva päivä!


Tapasimme morsiamen kanssa tammikuussa Helsingin häämessujen aikaan hotellissa. Teimme suunnitelmat, otimme mitat ja valitsimme osan kankaista. Loput kankaat valittiin kuvien ja näytteiden perusteella sähköpostitse ja postitse.

Eilen asiakas tuli Turkuun ensimmäiseen sovitukseen noin klo 11. Katsoimme korjaukset ja ompelin reippaalla tahdilla, sillä liput oli hankittu neljän junaan ja puvun oli toiveissa ehtiä mukaan. Toki oli sovittu, että puvun voi hakea myöhemminkin, mutta ulkomailla asuvalle morsiamelle oli tietysti kätevämpää saada kaikki kerralla hoidettua. Sain puvun valmiiksi kirjaimellisesti samalla hetkellä kun ovikello soi. Sovitimme pukua uudelleen, kaikki oli kunnossa ja puku pääsi matkaan.







Toisen kaason kanssa oli aamupäivällä tullut ohimennen puhetta iltapuvun tarpeesta, joten sovittelimme morsiamen lähdettyä muutamaa mallipukua. Hänen junansa oli lähdössä puoli tuntia myöhemmin, joten noin 15 minuutin sovittelun jälkeen päätös oli tehty ja hopeinen paljettipuku pakattiin kaason mukaan. :)