lauantai 8. lokakuuta 2016

Höyheniä ja silkkiä lokakuun morsiamen pukukurkistuksessa!

Ai että, olipa ihana noutopäivä!


Tämän puvun oli luonnostellut ihanan morsiamen ihana ystävä, ja materiaaleiksi valittiin strutsinhöyheniä ja upeaa paksua silkkiä. Morsian toivoi, että helman voisi värjätä myöhemmin mustaksi, joten kangas ja langat olivat silkkiä. Vuori tehtiin suoraan mustaksi, joka tuo edestä lyhyessä helmassa sääret ja Louboutinin kengät kauniisti esille. Lisäksi musta vuori muutti valkoisen silkin hohtavan hopeanharmaaksi.

Yläosaan tuli taakse nappikiinnitys, sillä höyhenet ja vetoketjut ovat vähän huono yhdistelmä. Musta vyötärölle solmittava vyö yhdisti sen helman vuoriin ja lisäksi tein irrallisen rintakorun mustista kukon sulista käytettäväksi olalla tai vaikkapa kampauksessa.

Helmaan tuli vastalaskoksia ja taskut. Täytyy sanoa, että tässä puvussa oli moninkerroin enemmän ajateltavaa, kuin muissa tämän vuoden puvuissa. Piti miettiä värjäystä, laskosten ja taskujen asettelua yhdestä kappaleesta leikattuun helmaan, höyhenten suuntaa ja asettelua sekä suuren yläosan ja alaosan mittasuhteita, jotta puku pysyisi silti keveänä. Ihana projekti, joka palkittiin tänään, kun halailimme toinen toisiamme morsiamen ja tämän ystävän kanssa.

Ja häät, ne kuulostavat ihanilta!