tiistai 19. syyskuuta 2017

Kolmen puvun kurkistukset.

Sesongin viimeisiä pukuja viedään!

Tässä vielä muutamat pukukurkistukset. Näistä saadaan hääkuviakin varmaan jo pian, sillä kaikkien häät on jo juhlittu! :)


Tämän morsiamen kanssa viestittelimme marraskuussa eräästä mallipuvusta ja sovittelimme sitä joulukuussa. Pikkuhiljaa päädyimme kuitenkin teettämiseen, jotta puku sopisi varmasti suunniteltuun hääjuhlaan. Tapasimme Helsingin häämessuilla ja teimme suunnitelmat harsohelmaisesta puvusta pitsiyläosalla. Kaikki sujui hienosti ja sovituksessa ei tullut mitään muutoksia. Katsoimme linjat kuntoon ja puku istui noutokäynnillä kauniisti.



Tämän puvun suunnittelu alkoi puolestaan lokakuussa. Toiveissa oli kokopitsinen puku ja sävyllistä kangasta pitsin alla. Oikea materiaali löytyi, eli kaunis satiini, jonka sävy oli sekoitus lilaa, harmaata ja nudea. :) Pukuun tuli kauttaaltaan ohutta luonnonvalkoista pitsiä, ja yläosan päälle vielä paksumpaa kuviota, joka jatkui olan yli taakse. Tein myös pukuun sopivan pitkän hunnun ja morsiamen koiralle oman pikku asusteensa.



Tälle morsiamelle jouduin vastaamaan helmikuun alussa, että kalenterini on valitettasti jo täynnä. Kävi kuitenkin niin, että yksi tilaus peruuntui ja pääsimme suunnittelemaan pukua tämän ihanan morsiamen kanssa! Valitsimme väriksi lämpimän kerman, ja värjäsin pitsin vopivaan sävyyn. Kaikki sujui kuin unelma ja sovituksessa korjasimme vain vähän kädentien linjoja. Myös tähän pukuun tein pitkän hunnun viimeistelemään kokonaisuuden.