torstai 23. tammikuuta 2014

Häämessupukujen kurkistuksia.

No onpas jäänyt häämessukurkistukset vähille... Korjataan nyt vähän tilannetta.


Joulun aikaan ehdin tehdä ensimmäisen puvun messuille, mutta jotenkin se ei vain toiminut. Alkuviikosta purin yläosan irti helmasta, tein molemmille uudet parit ja johan alkoi toimimaan. :)

Tiistaina Modelpointin Alisa kävi sovittamassa näytöspukuja ja valitsin hänelle lyhyen kellohelmaisen pitsipuvun. Keskiviikkona sovituksessa poikkesi Senni, jolle valikoitui silkkihelmainen puku. Siinä on lisäksi kolmea eri pitsinauhaa ja yhtä pitsikangasta. Pukuun tuli sen verran muutoksia sovituksessa, että vähän jännittää miltä puku näyttää viikonloppuna lavalla.

Osastolle tein merenneitohelmaisen pitsipuvun ja yhden sifonkihelmaisen puvun. Elokuun kuvauksissa ollut kermansävyinen leveämpi pitsipuku lähtee myös mukaan ja neljäntenä on ehkä omana suosikkinani hyvin yksinkertainen kreppipuku rusettivyöllä.

Kaunein puku -kilpailussa on vielä tyllihelmainen puku pitsiyläosalla, joten koossa on yhteensä seitsemän pukua. Huomenna kerään kaikki tarvittavat puvut, mallinuket ja esitteet, ja lähden kasaamaan messuosastoa.


Tässä kuvia muutamasta puvusta, loput näette myöhemmin. :)Ja tässä vielä kuvaa Best Day Ever -sivuston arvontavoittajan laukusta. Sain morsiamen puvun ja kenkien kuvat, joiden perusteella hahmottelin sopivaa mallia. Kaikki onnistui ilmeisen hyvin, sillä laukku oli kuulemma juuri täydellinen. :)

 

Kivaa, nähdään viikonloppuna häämessuilla Turun Caribiassa!