torstai 23. tammikuuta 2014

Häämessupukujen kurkistuksia.

No onpas jäänyt häämessukurkistukset vähille... Korjataan nyt vähän tilannetta.


Joulun aikaan ehdin tehdä ensimmäisen puvun messuille, mutta jotenkin se ei vain toiminut. Alkuviikosta purin yläosan irti helmasta, tein molemmille uudet parit ja johan alkoi toimimaan. :)

Tiistaina Modelpointin Alisa kävi sovittamassa näytöspukuja ja valitsin hänelle lyhyen kellohelmaisen pitsipuvun. Keskiviikkona sovituksessa poikkesi Senni, jolle valikoitui silkkihelmainen puku. Siinä on lisäksi kolmea eri pitsinauhaa ja yhtä pitsikangasta. Pukuun tuli sen verran muutoksia sovituksessa, että vähän jännittää miltä puku näyttää viikonloppuna lavalla.

Osastolle tein merenneitohelmaisen pitsipuvun ja yhden sifonkihelmaisen puvun. Elokuun kuvauksissa ollut kermansävyinen leveämpi pitsipuku lähtee myös mukaan ja neljäntenä on ehkä omana suosikkinani hyvin yksinkertainen kreppipuku rusettivyöllä.

Kaunein puku -kilpailussa on vielä tyllihelmainen puku pitsiyläosalla, joten koossa on yhteensä seitsemän pukua. Huomenna kerään kaikki tarvittavat puvut, mallinuket ja esitteet, ja lähden kasaamaan messuosastoa.


Tässä kuvia muutamasta puvusta, loput näette myöhemmin. :)Ja tässä vielä kuvaa Best Day Ever -sivuston arvontavoittajan laukusta. Sain morsiamen puvun ja kenkien kuvat, joiden perusteella hahmottelin sopivaa mallia. Kaikki onnistui ilmeisen hyvin, sillä laukku oli kuulemma juuri täydellinen. :)

 

Kivaa, nähdään viikonloppuna häämessuilla Turun Caribiassa!

4 kommenttia:

 1. Moi, olenkin jo joskus aiemmin sinulle kommentoinut ja senkin jälkeen kaikki postaukset seurannut vaikken kommentoinut olekaan. Haaveissani on kesälle 2015 sinun tekemäsi puku. Olin valinnut sinut unelmieni ompelijaksi jo silloin, kun asuimme Jyväskylässä ja se ajatus tuntuu entistä oikeammalle nyt, kun olemme muuttaneet tilapäisesti Turkuun :) lauantaina olemme miehen kanssa suuntaamassa Caribiaan messuille, joten ehkä siellä törmätään :)

  Tsemppiä sinulle vielä järjestelyihin, hurja homma siinä on! :)

  VastaaPoista
 2. Saat kyllä tuon luomisen kuulostamaan ihan liian helpolta... Minulle pelkkä perusompelusten purkaminen aiheuttaa jo verenpainetta ja pahaa mieltä :D Kauanko yhden puvun tekemiseen menee, siis jos puhutaan ns. peruspuvusta, ei yksilöstä, jossa on todella paljon yksityiskohtia? Vai nukutko ennen messuja ollenkaan? :)

  VastaaPoista
 3. Oi loistavaa, tänään nähdään! En sitten varmasti tunne ketään, joten kertokaahan keitä olette! :)

  Ja Anna, olen kyllä nukkunutkin, eivätkä päivät ole edes venyneet nyt messupukuja tehdessä. Torstaina kävin jopa päiväleffassa synttäreideni kunniaksi. :D

  Teen mallipuvut melkein aina jo olemassa olevilla kaavoilla, joten se tärkeä työvaihe jää välistä. Lisäksi kankaat löytyvät valmiiksi varastoista ja leikkaan parit helmat päällekkäin, mikä nopeuttaa myös. Jos jokin ei mene niinkuin olen suunnitellut, vaihdan suunnitelmaa. Tämähän ei ihan onnistu asiakkaiden puvuissa. ;) Näin saan yhden puvun tehtyä parissa kolmessa päivässä.

  Anteeksi muuten, kun kommentteihin vastaaminen on viime aikoina kestänyt. Kommentointi onnistuu nyt jostain syystä vain kännykällä, enkä saa läppärillä vastattua edes anonyymisti. Luen kyllä joka viestin ajatuksella ja olen niistä tosi iloinen!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3