perjantai 7. helmikuuta 2014

Sovituksia, kenkiä ja linkkivinkkejä. :)

Nyt on vedetty vähän henkeä täällä blogin puolella, mutta ompelimolla on silti tapahtunut.


Eilen sovitimme erään ihanan turkulaismorsiamen sifonkipukua ensimmäistä kertaa. Helman lyhennyksen lisäksi tarvitaan vain sisäänotot olalta ja muutoin puku tehdään alkuperäisten suunnitelmien mukaan loppuun. Jossain kohtaa näette tästäkin puvusta kurkistuskuvia ja toivottavasti vielä hääkuviakin.

Toissapäivänä tein valmiiksi erään kesämorsiamen puvun, mutta siitä emme näe kurkistuskuvia. Tämä morsian on mainostanut Pukunin blogia ahkerasti lähipiirilleen, mutta ei halua häävieraiden tietävän puvusta mitään etukäteen, joten pidetään kaikki salaisuutena. Olisipa silti kiva saada hääkuvia teille näytille, sillä puku on ihanan erilainen ja aivan morsiamen näköinen. :)

Eräs lukija kommentoi, että suosikkipukujen etsiminen olisi helpompaa, jos tunnisteita olisi enemmän. Mikä loistava vinkki! Lisäilin jo kaikkiin hääkuvapostauksiin vähän kuvaavampia sanoja, jotta esimerkiksi tyllihelmojen ja lyhyiden pukujen ystävät löytävät inspiraatiokuvia helpommin ja hihallista pukua etsivä saa selattua mukavasti erilaisia vaihtoehtoja. Hääkuvapostauksissa on aina viitattu kurkistuskuviin, joten sitä kautta voi käydä katselemassa yksityiskohtaisempia kuvia. Niihin en käynyt kuitenkaan tunnisteita erikseen lisäämässä.

Ja jotta postaus ei jäisi ihan kuvattomaksi, laitetaan tähän väliin vähän kenkiä. :) Olen tainnut näyttää jo osan näistä, mutta tässä muutamat koristelemani kengät asiakkaille viimeisen vuoden ajalta.


Nyt haluaisin vinkkailla teille muutamasta jutusta, jotka eivät hääblogipiireissä aktiivisesti pyöriviltä ole varmasti jääneet huomaamatta. Uskon kuitenkin linjoilla olevan muitakin, niin laitan pari mukavaa linkkiä.

Palomiehen morsian eli Laura on reissannut kuukausia upealla häämatkalla maailman ympäri. Olen seurannut matkaa tarkasti Laura lets go -blogin kautta ja nyt olisi mahdollisuus saada kuukausi jatkoaikaa reissaamiseen, jos äänestetään Laura R. Baronan Maailmanmatkaaja -kisassa jatkoon. Tässä suora linkki äänestykseen, eikä mitään rekisteröitymisiä tarvita. ;)

Viime kesän asiakkaani eli Fiilistelijän pilvilinnojen Rimma on nyt matkalla kotiin omalta mahtavalta maailmanympäryshäämatkaltaan. Jo nyt ihan upeita kuvia ottava Rimma haluaa kehittyä kuvaajana ja olisi valmis ottamaan vastaan lyhyitä potrettikeikkoja pääkaupunkiseudulla. Katso lisätietoja täältä.

Häiden videoinnista on ollut viime aikoina usemmassakin paikassa juttua (esim. Vaimomatskua-blogissa). Pukunin näytösvideon kuvaaja VideoTimo on hyvä vaihtoehto päivän dokumentaariseen ikuistamiseen valokuvien lisäksi. Ja mikä parasta; Vuoden 2014 häävideointien tuotto käytetään täysimääräisenä Uuden Lastensairaalan hyväksi!


Ja vielä viimeisenä vinkkinä Fuksianpunaisten häähaaveiden Hanna ehdottaa kivaksi lahjaideaksi tilaamaan kokin kotiin. Hanna on pärjännyt hienosti meneillään olevassa MasterChef-kilpailussa, joten herkullista ruokaa olisi siis varmasti tiedossa.


Tulipahan monta linkkiä, mutta oli niin hienoja juttuja, että halusin niistä vinkkailla! :)

Ai niin ja kolme Turun häämessuilla ollutta pukua on nyt Fiancéessa myytävänä ja ainakin kaksi muuta pukua matkaa sinne vielä lähiaikoina. Käykäähän siis sovittelemassa!

Ihanaa viikonloppua!