maanantai 28. maaliskuuta 2011

Thalia-gaalassa 27.3.2011

Thalia-gaalaa vietettiin eilen Turun Logomolla. Olin ensimmäistä kertaa suoran lähetyksen kuvauksissa ja yllätyin siitä, kuinka sujuvasti kaikki meni. Lukuunottamatta upeaa tunnelmaa paikan päällä, ohjelma näytti melko samalta kuin tv:stä katsottuna. Katse ohjautui automaattisesti sinne minne piti ja yleisö eli hienosti mukana.

Omasta puvustani olikin jo edellisessä postauksessa kuva. Harmi ettei gaalapaivän kokonaisuudesta meikkeineen ja kampauksineen tullut kuvaa. En ehtinyt tehdä itselleni laukkua, joten otin aiemmin tekemäni punaisen laukun ja vaihdoin mustan rusetin tilalle strassikorun.


Olin ensimmäistä kertaa Logomolla ja paikka sopi tapahtumalle hyvin. Katsomo oli tarpeeksi jyrkkä, joten kauempaakin näki hyvin lavalle. Yleisö oli pukeutunut juhlan vaatimalla tavalla iltapukuihin ja muihin juhlapukuihin.


Juontaja Maria Sid hoiti tehtävänsä hienosti ja näytti viihtyvän tekemässäni punaisessa satiinipuvussa.


Tässä molemmat tekemäni puvut samassa kuvassa. Sinisessä puvussa loisti ihana Maija-Liisa Peuhu.Kokemus oli kaikkiaan tosi hieno. Tapasin monia uusia ihmisiä ja näin suuren tapahtuman ja tv-kuvauksen kulissien taakse ennen itse gaalapäivää ja konkreettisesti Logomon takahuoneessa.

Jos Thalia-gaala jäi näkemättä, sen voi käydä viikon ajan katsomassa Ylen Areenalla. Puvut näkyvät ohjelmassa paremmin kuin näissä omissa kuvissani. 

Kiitokset upeille naisille Maria Sidille ja Maija-Liisa Peuhulle sekä tuottaja Markus Aholle ja ohjaaja Mikko Rasilalle tästä kokemuksesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! <3