tiistai 20. syyskuuta 2011

Ihana Victoria ja Daniel!

Kuulin tänä aamuna töissä radiosta, että prinsessa Victoria on tulossa Danielin kanssa Turun Vähätorille. Kyseinen paikka on Pukunin talon takana ihan muutaman sadan metrin päässä. Koska sääkin näytti aurinkoiselta, en malttanut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni nähdä ihan oikea kuninkaallinen. :)


Menin paikalle 11.30 maissa ja väkeä oli kerääntynyt paikalle jo mukavasti. Kiiltävät autot odottelivat jonossa ja poliiseja kuhisi joka suunnalla. Vihdoin Victoria ja Daniel tulivat suuren turvajoukon saattelemana kirjastosta ja lähtivät kulkemaan ihmisjoukon vierellä. Vaikka prinsessalla oli lyhythihainen mekko päällään, hän ei pitänyt mitään kiirettä, vaan kävi kättelemässä ja juttelemassa turva-aidan takana olevia ihmisiä.


Olin ihan varmuudeksi ottanut mukaani tekemäni beigen solmulaukun, jos sopiva tilaisuus tulisi. Kun Victoria seurueineen lähestyi, nostin paperikassissa olevan laukkulaatikon kaiteen toiselle puolelle. Turvanainen kävi kokeilemassa kassin painoa ja sain luvan koittaa antaa sitä Victorialle.Kun prinsessa tuli kohdalle, ojensin kassin ja sanoin:

"Here's a little bag I made for you."


"Oh, thank you! How considerate."Victoria hymyili, kätteli lämpimällä kädellään, kurkisti kassiin ja jäi juttelemaan vieressäni olleelle 


puolivuotialle tytölle.

Olipa odotuksen arvoista! Toivottavasti laukku on mieluinen.
11 kommenttia:

 1. Nyt jäämme odottamaan milloin tuo ihana laukku vilahtaa kuvissa joistain juhlista,sen verran edustavan näköinen on :)

  VastaaPoista
 2. oi apua! ja onko toi vielä samasta kankaasta kun agnethan hääpuku? :)) vitsit kun olisivat tulleet helsinkiin olisin varmana mennyt moikkaamaan heitä!!! toivottavasti vickan käyttää laukkua joskus :)

  VastaaPoista
 3. No se on jo aika paljon toivottu, mutta kertokaa heti, jos laukku vilahtaa jossain kuvissa. ;D

  Laukku ei ole samaa kangasta kuin Agnethan hääpuku, mutta samaa kuin Agnethan kaasojen puvut. :)

  VastaaPoista
 4. eli minun mekossani!! jeee :DD

  VastaaPoista
 5. :D

  Tarkennukseksi vielä muille, että niistä kaasojen mekoista en voi ottaa kunniaa. Ne teki Agnethan ystävä, mutta olin paikalla kun kankaita ostettiin. :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtavaa!! :) Hyvä Saara, tuo laukku on kyllä ihan mun lemppari, niin kaunis. -Hanna

  VastaaPoista
 7. EIKÄ!!! HiuKAN siistiä!!! Nyt oon kyllä niiiin kade että ei oo tosikaan!! Mut jee oon melkeen sukuu julkkikselle kun oli tehty samasta kankaasta kuin kaasojeni puvut ;DD saanko kirjoittaa tästä oman blogin puolelle ja lainata sun kuvia?

  VastaaPoista
 8. Siis ihan mahtavaa!! Kävipä sulla hyvä tuuri :) Toivottavasti nähdään laukku jossain pian ;) Victoria on kyllä jotenkin niin symppis.

  VastaaPoista
 9. Wau! Toivon mukaan laukku näkyy jossain hienoissa juhlissa Vickan kädessä. :)

  VastaaPoista
 10. Vähäks upee juttu! Hyvä Saara! :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3