maanantai 24. lokakuuta 2011

Loistava kuvausryhmä.

Lisää hehkutusta eiliseltä ja enemmän mukana olleista ihanista ihmisistä. :)

Kampaaja-meikkaaja Nina Röntynen (ninka.fi) laittoi syyskuun alussa viestiä ja mietti mahdollisia yhteistyökuvioita. Olin aivan innoissani, että sain sekä kampaajan että meikkaajan samalla kertaa ja hän tarjoutui jopa matkustamaan Lohjalta Turkuun kuvauksia varten. Hänellä on myös oma verkkokauppa, jonka hiuskoruja ja muita koruja pääsimme käyttämään kuvauksissa.

Nina saapui Pukuniin sunnuntaiaamuna jo ennen kymmentä. Sovitushuone muuttui hetkessä kauneussalongiksi, kun meikit, hiuslakat ja pinnit valtasivat pöydät. Ensimmäiseksi Nina laittoi minun hiukseni ja kampaus laitettiin varmoin ottein toiveideni mukaan isosti ja ylös. Muuten Nina sai toteuttaa itseään.

Mallina toimi aina yhtä upea Mira Salo, jonka ammattitaito ei jäänyt kenellekään epäselväksi. Mira oli ollut Turun messuilla yhtenä mallinani ja kaikki toimi loistavasti. Mira saapui sunnuntaina klo 11 ja Nina pääsi rullaamaan hiuksia ja laittamaan meikin.Kuvaajana oli asiakkaani Agnethan hääkuvaajana toiminut Johanna Hietanen (Johanna Hietanen Photography) ja hänen miehensä Jouni oli avustamassa. Ihastuin Johannan ottamiin hääkuviin kesällä ja kun hän vihjaisi yhteistyöstä, en kahta kertaa miettinyt.

Johannan tyyli kuvata on juuri sellainen, josta pidän. Kuvissa on aina mukana hieno tunnelma ja kuvakulmissa ja rajauksissa on sopivasti jotain erilaista. Katsokaa vaikka Agnethan postaus heidän häistään. Johanna makasi pukukuvauksissa milloin missäkin ja keskittyi täysin kuvauksiin, vaikka oli kovassa kuumeessa. Johannan ja Jounin kotimatkakaan ei sujunut ongelmitta, vaan he olivat kotona vasta myöhään yöllä.

Ensimmäisenä kuvauspaikkana meillä toimi Linnankatu 18 upea rappukäytävä. Rapussa toimii erilaisia yrityksiä, joista mikään ei tuntunut olevan sunnuntaina auki. Sinänsä hyvä asia, mutta alaovesta olisi pitänyt päästä jotenkin sisään... Kuulin, että kiinteistöä hallinnoi Ovenia Oy ja kun sain puhelimen päähän Jari Urpon, niin ongelma ratkesi hetkessä. Hän lupasi minulle avaimen viikonlopuksi, jotta voisimme kulkea aivan oman aikataulumme mukaan. Loistavaa palvelua. Kiitos!

Koska olin mallina myös itse, en ehtinyt ottaa yhtään kuvia itse kuvaustilanteesta. Nämä kuvat ovat siis aiemmin otettuja.

Seuraavaksi siirryimme Linnankatua pari korttelia eteenpäin. Hotelli Radisson Blu Marina Palace otti meidät hienosti vastaan. Ajankohtakin oli ehkä paras mahdollinen, sillä sunnuntaina neljästä eteenpäin on hotelleissa varmasti yleensäkin hiljaista. Tuntui ettemme häirinneet ketään ja saimme kuvata aivan rauhassa.

Mira oli ihan loistava työssään. Kokemus näkyi joka kuvassa ja onhan hän vain niin kaunis! Kun Johanna nosti kameransa, oli Mira valmiina ja jokaisesta kuvasta tuli varmasti erilainen.


Takaovesta pääsi myös kätevästi Aura-joen rantaan, jossa aamun harmaa sää oli muuttunut ihanaksi syysillaksi.Saimme hotellista käyttöömme hienon saunaosaston, jonne levitimme kaikki puvut, kengät, korut ja muut tarvikkeet. Miran kampausta muutettiin kahteen kertaan ja Nina loihti taas aivan uudet, pukuihin sopivat tyylit. Myös meikkiä muutettiin viimeiseen pukuun.


Tuhannet kiitokset kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! <3