maanantai 30. tammikuuta 2012

Messuarvonnan voittaja ja näytösvideo.

Turun häämessuilla oli jo perinteeksi muodostunut laukkuarvonta. Kilpailuun tuli taas paljon vastauksia ja viereisen osaston eli Timanttisten myyjä arpoi sunnuntain messujen päätteeksi voittajan:

Onnea Sanna V. 
Turku

Laitan viestiä Sannalle vielä tänään. Hän saa siis itse suunnitella laukkunsa tai vaikkapa lähettää pukukuvansa minulle ja voin ideoida siihen sopivan laukun. Helsingin arvonnan voittajalle onkin tulossa hänen itsensä suunnittelema laukku Pukunin mallien pohjalta.

Latasin aiemmin julkaisemani videon uudelleen (YouTube) ja teräväpiirtona sitä on mukavampi katsella alla olevasta linkistä.


Ja tässä vielä pysäytyskuvia videoilta.


Varpusen blogissa on lisää tunnelmia ja kuvia messujen tarjonnasta.

Nyt on aika siirtyä messuhulinasta arkeen ja alkaa tekemään pukuja asiakkaille. Messuista on toivottavasti tulossa vielä kunnollisia näytöskuvia ja kilpailusalin tulokset. Ja toki odottelen yhteydenottoja niiltä ihanilta messukävijöiltä, joiden kanssa päästiin pukusuunnitteluissa hyvään alkuun!

4 kommenttia:

 1. Milloin muuten selviää messuilla olleen kauneimman hääpuvun äänestys? Olisi kiva tietää, miten Pukuni pärjäsi! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulemma tällä viikolla äänet lasketaan ja saamme tietoomme kaikkien sarjojen kolme parasta. Viime vuonna tulos tuli kolmessa päivässä. :)

  VastaaPoista
 3. Tämän päivän Aamusetissa on Jetset-osiossa pieni kuva messuilta, ja yhdellä mallilla on sinun pukusi päällä. ;) Ei siitä nyt kovin hyvin selvää saa, mutta onpahan Pukuni mainittu. :)
  http://www.aamuset.fi/arkisto/ (sivu 31)

  VastaaPoista
 4. Ai niin! Kiitos Lauraliini! <3

  Minulle mainittiinkin tuosta messuilla ja muistutettiin sähköpostilla eilen, mutta unohdin taas jo asian. Kiva, kun laitoit linkin, ettei tarvinnut lähteä pakkaseen juoksemaan ympäri kaupunkia lehteä etsimään. ;) Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3