maanantai 12. maaliskuuta 2012

Mennään Naimisiin lehden asiantuntijoiden vinkit.

Uusimmassa Mennään Naimisiin- lehdessä on 51 asiantuntijoiden vinkkiä häiden järjestelyyn ja hääpäivään. Muistin eilen käydä kurkkaamassa onko lehteen päätynyt yhtään antamaani vinkkiä. Ja hih siellähän oli jopa neljä! Vinkkejä pyydettiin jo tammikuussa, joten en edes tarkkaan muistanut montako lähetin. Tarkistin äsken sähköposteista ja viides ei ollut mahtunut lehteen. Jaettakoon huikea oivallus silti tässä. :)

"Muista poistaa puvusta kaikki ripustuslenkit hääpäivänä."

Tämä siis siksi, ettei upeissa hääkuvissa tarvitse katsella kainalosta roikkuvaa nauhanpätkää tai laahuksen perässä hinautuvaa laahuslenkkiä. Kuviakin on helpompi ottaa, kun ei tarvitse keskittyä epäoleelliseen.

Ja tässä vielä neljä muuta vinkkiäni:

Eihän noihin asioihin mitään rakettitiedettä tarvita, mutta asia, joka on ehkä alan ammattilaisille itsestäänselvyys, ei välttämättä tule heti morsiamelle tai sulhaselle mieleen. Eihän sitä joka päivä naimisiin olla menossa...

Myös eilisissä kuvauksissa olleiden Johannan ja Ninan vinkit olivat päätyneet lehteen. Kannattaa käydä ostamassa lehti ja lukea loputkin. :)

2 kommenttia:

  1. Erinomaisia vinkkejä! Ammattivalokuvaaja osaa kyllä myös katsoa mistä suunnasta puku näyttää kauniimmalta, mutta aina on eduksi jos morsian on itsekin näitä pohtinut etukäteen. Itse haluan monasti kuvata pukua potreteissa myös takaa / takaviistosta, etenkin jos puvussa on takaosassa jotain "juttua", kuten erityisen kaunis nyöritys tai rusetti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuike!

    Minulla olisi ollut enemmänkin vinkkejä tuohon valokuvaukseen liittyen, mutta yritin pysyä lestissäni... ;) Hyviä vinkkejä olivat oikeat kuvaajatkin kyllä lehteen antaneet!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3