torstai 3. toukokuuta 2012

Hääbloggaajien tapaaminen Kämpissä.

No johan oli hauska ilta! :)

Kokoonnuimme tänään sopivan pienellä porukalla Hotelli Kämpin Cristal Barissa. Paikalla oli toinen toistaan ihanampia hääbloggaajia ja tunnelma oli kuin tyttöjen ilta tutussa kaveriporukassa. Esittelyissä tunnistin jo osan morsiamista, mutta viimeistään jutun jatkuessa jatkuvana virtana sitä osasi pikkuhiljaa yhdistää live-morsiamen ja blogipersoonan toisiinsa. Ihan hassua, että tuntui kuin olisi tuntenut kaikki jo etukäteen.

Kämp tarjosi illan kuluessa parastaan esittelykierroksen, shampanjan ja maukkaiden pikkunaposteltavien muodossa. Näistä varmasti lisää muiden osallistujien blogeissa.

Pääsimme tutustumaan myös Mannerheim-sviittiin. Melko hulppeaa sanoisinko. :)

Itse viivyin paikalla kolmisen tuntia, ennen kuin minun oli kiirehdittävä Turun junaan. Aika hujahti hetkessä ja mielelläni olisin vielä jäänyt istumaan iltaa.


Tuhannet kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Erityinen kiitos Kämpin henkilökunnalle, joka teki illan mahdolliseksi!

6 kommenttia:

 1. Oli varmasti kiva ilta! Voi että minua harmittaa, kun en päässyt mukaan.. Herra Hoo on kuumeessa, joten minun oli ihan pakko mennä tallille sitä hoivaamaan..

  VastaaPoista
 2. Kuulinkin, että Herra Hoo sairastui. Pikaista paranemista!

  Pipanukilla on illasta varmaan pari sataa kuvaa, että ehkä pääset tunnelmiin sitä kautta. ;)

  VastaaPoista
 3. voi höö! arvaa vaan olisko ollut kiva tuonne tulla :(

  VastaaPoista
 4. Oli mahtavaa! :D Mä haluun uudet häät Kämppiin! :D

  JA uuden tapaamisen!!!

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti tilaisuuteen pääsi vain rajattu määrä hääbloggaajia. Itse en osallistunut kutsujen lähettämiseen, joten en tiedä keille niitä on lähtenyt ja kuinka paljon.

  Ja vaikka tiesinkin Kämpin olevan omaa luokkaansa, niin kyllähän upeat tilat tekivät vaikutuksen! Täytyykin mennä joku kesäviikonloppu yöpymään, mutta jos nyt ihan tavalliseen huoneeseen, eikä tuohon Mannerheim-sviittiin. ;) Täytyyhän ne shampanjakortitkin päästä käyttämään...

  VastaaPoista
 6. No voi harmi! mä niiin odotin tätä juttuu !

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3