lauantai 14. heinäkuuta 2012

Maailman ihanimmat asiakkaat.

Työskentely morsianten kanssa voi joskus stressata niin paljon, että yhtenä yönä jää kokonaan unet nukkumatta. Tämä johtuu siitä, että puvun onnistuminen on minulle yhtä suuri asia kuin asiakkaallekin.

Mutta on tämä silti vaan niin ihanaa! Etenkin maailman parhaimpien asiakkaiden palautteet. Haluan jakaa teille osia näiden ihanien naisten kommenteista puvun valmistumisen jälkeen.

* * *
"Olisin voinut tuoda sulle kukkia kiitokseksi, koska olen hirmu tyytyväinen meidän yhteistyöhön. Sun kanssa on niin mukava asioida, että tuntui aina ihan kuin olisi mennyt ystävän luo kylään.""Helma on kerännyt tietysti itseensä likaa, mutta kangas oli muutoin erittäin hyvä, ei rypyn ryppyä ja yläosa näyttää uudelta ja käyttämättömältä. Lisäksi kehuja keräsivät minun ja kaasojen laukut. :)
Suurkiitos sinulle, sain aivan täydellisen puvun, en olisi voinut toivoa parempaa!!!"


"Olen kyllä niin iloinen, että päätin teettää puvun, ei liikkeistä olisi ikinä löytynyt noin sopivaa. Puhuttiin vielä jälkeempäin kaikkien kaasojen kanssa, että oli upea ja todella ammattitaidolla tehty puku :)"


"Häät oli ihanat, sää suosi ja puku oli täydellinen!"


"Teetetyssä puvussa tärkeä päiväni sujui aivan ihanasti, koska tiesin sen istuvan täydellisesti ja täten saatoin keskittyä nauttimaan tärkeästä päivästä ilman stressiä että jotain pullottaisi väärästä paikasta. Tunsin olevani maailman kaunein morsian kuningattaren puvussani."


"Sulla on ihan uskomattoman hyvä silmä noiden pukujen suhteen,mun puku on niin paras ikinä mitä voi vaan olla.""KIITOS vielä puvusta, KAIKKI ovat kehuneet! Sain kuulla monta tämäntapaista kommenttia että "monet häät ja hääpuvut ollaan nähty, mutta koskaan en oo nähny noin kaunista hääpukua!" :)"

* * *
Suuri kiitos morsiamille, jotka ovat luottaneet minulle näin tärkeän tehtävän!

Aurinkoa kaikkien viikonloppuun!

2 kommenttia:

  1. Mä voin niin allekirjoittaa kaiken. Unettomat yöt, stressi, jännitys, ihanuus, asiakaspalautteet ja tietysti ihanat asiakkaat ja se kun ne aina välillä muistaa mua ja meitä kuvilla.

    Tällä hetkellä mä yritän nyt loppuviikonlopuksi unohtaa kaikki korjausstressiasiat, sain tänään valmiiksi maanantaina noudettavan puvun, jonka luulin valmistuvan vasta maanantaina.

    Mutta kaikki tää stressi ja kiire, en ikinä vaihtais sitä pois, koska asiakkaat on maailman ihanimpia :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tässä työssä on kaikki. Asiakkaat ovat (syystäkin) vaativia, mutta sitten kun saa odotukset täytettyä ja ehkä ylitettyäkin, niin se on niin sen arvoista! :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3