perjantai 3. elokuuta 2012

Asiakkaan hääkuvia tyllipuvusta.


Sain ihania hääkuvia morsiamelta, joka oli löytänyt tekemäni puvun Fiancéesta. Tässä hänen tarinansa siitä kuinka kaikki meni.

"Etsin viime kevättalvella pukua ja ainoa kriteeri oli, että puvun kanssa käy kengiksi tennarit. Korkkareilla en koskaan ole oppinut kävelemään ja hääpäivänä halusin olla oma itseni ja taapertaa tennareissa niin kuin yleensäkin. Ensimmäinen paikka mihin pukuja menin katsomaan oli Fiancee. Itse en olisi moista ”tylliunelmaa” rekistä osannut poimia, mutta kun myyjä sitä ehdotti niin suostuin sovittamaan kommenteilla ”No jopas, siinähän on kunnon hattara”. Ensin kokeiltiin perusmekkoja ja kauniitahan ne oli. ”Lämmittelyn” jälkeen oli tyllipuvun vuoro ja sehän oli aivan vallaton! Kertakaikkisen kepeä, leikkisä ja tyttömäinen,  mutta silti tyylikäs niin kuin makutuomari kommentoi. Eli ihan niin kuin minä! Muissa liikkeissä kierrellessä huomasin vertaavani kaikkia pukuja omaan tylliunelmaan. Muut puvut olivat ihan liian perushääpukuja, tylliunelmassa oli sitä jotain olematta kuitenkaan liian prinsessamainen hörhötin.

Hääpäivänä puku keräsikin kenkineen paljon kehuja. Oli kuulema juurikin kantajansa näköinen!"

Kuva / Petteri Kankaro, Suomen Juhlakuva
2 kommenttia:

  1. Vaikken morsianta tunnekaan, niin täytyy sanoa että näyttää upealta hänen päällään :) Vaikka taitaapi se niin mennäkin, että kun morsian puvussaan viihtyy, se myös näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ja ihana!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3