tiistai 23. lokakuuta 2012

Asiakkaan pellavainen puku hääkuvissa.

Näissä hääkuvissa näkyy ihanalla tavalla hääparin oma luonnollinen tyyli. Kokonaan luonnonkuitukankaista tehdystä puvusta kerroin syyskuun puolessa välissä, vain vähän ennen häitä. Puvussa on siis pellavaa, puuvillaa ja silkkiä.

Morsian kertoi puvun toimineen juuri niin kuin piti: "puku oli aivan ihana päällä ja sen kanssa oli helppo olla koko illan". Liikkumista helpottivat myös matalat kengät, joilla oli hyvä tanssia loppuun saakka.

Ihania kuvia taas!

Kuva / Lea Myllymäki
Kuva / Lea Myllymäki
Kuva / Lea Myllymäki
Kuva / Juuso Laine
Kuva / Lea Myllymäki

Alla vielä morsiamen suunnitelmapiirrokset puvustaan. Ensimmäisessä sovituksessa hylkäsimme yksimielisesti takaosan pellavakukan ja pääntien epätasaisen reunan. Yksinkertainen on kaunista. :) Myös napit jatkettiin takana ylös asti, mutta muuten suunnitelma pysyi pitkälti samana.6 kommenttia:

 1. No voi vitsi, tää(kin) on ihan huikee! Noi hihat! Toi vyö! Helma! Kaikki! Koko morsian! Niin ihana! :)
  -Hanna

  VastaaPoista
 2. Onpas suloisen ihana! Puvun takapuolikin on niin kaunis. Ai että!

  VastaaPoista
 3. I-ha-na. Meinasinkin juuri kysyä että kuka näin hienon keksi, mutta kiva kun oli piirustukset ja kaikki. Ehkä sitä voisi sitten itsekin harkita oman unelmapuvun piirtämistä...

  Jos siihen on muuten jotain vinkkejä niin niitä ois mahtavaa kuulla! siis yleisesti puvun suunnitteluun/piirtämiseen. Jonkun ihmisen piirustusmallin täällä muistankin nähneeni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuulikki ja Neiti Takkutukka!

  Itsekin piirrän pukumallit aina valmiin ihmishahmon päälle. Niin on helpompaa ja nopeampaa. Sama malli on tosiaan ollut täällä blogissakin viime syksyisen pukusuunnittelukilpailun yhteydessä. :)

  En osaa kyllä oikein mitään vinkkejä antaa piirtämiseen. Blogissa julkaistut ovat tosi hienoja ja valmiiksi mietittyjä piirroksia. Minulle riittää kyllä vaatimattomammatkin luonnokset, :)

  Ja asiakkaan ei tarvitse miettiä mistä pukuun mennään sisään tai mitä saumoja tarvitaan, että kangas riittää tai oikea muoto tulee esiin. Ne asiat saavat jäädä minun huolekseni. Rohkeasti siis vain hahmottelemaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan erilainen, raikas!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3