perjantai 7. joulukuuta 2012

Pukuni linnan juhlissa 2012.

Jee, vihdoin löytyi kuvia tekemistäni puvuista presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Kiitokset ahkeralle lukijalle vinkistä! <3

Puvut vilahtivat kovin nopeasti tv-kameroiden ohi, joten sai olla tosi tarkkana, että ehti bongata kaikki kolme pukua.
Kaikki kuvat Iltalehden kuvagalleriasta. Kuvaajana Jenni Gästgivar.

Kaiken kaikkiaan linnassa juhli mielestäni tyylikkäästi pukeutuneita vieraita ja kovin erikoisia ylilyöntejä tuntui olevan tavallista vähemmän. Omat suosikkini olivat pitkälti samoja, joita on mediassa eilen ja tänään hehkutettu. :)

10 kommenttia:

 1. Ihania pukuja! Minä yritin bongailla "niitä Pukunin Saaran tekemiä" pukuja. Näitä en valitettavasti telkusta bongannut :)

  VastaaPoista
 2. Multa jäi vain musta huomaamatta, sinistä mietin että onkohan tuo mut olihan se, näköjään :) Kauniita pukuja olit tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Bongasin lilan ja mustan, mutta tuo sininen jäi huomaamatta. :) Lila näkyi useampaankin kertaan!

  Tuo musta on oma suosikkini näistä, laittaisin koska vain päälle. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, todella kivasti toteutettuja ja yhdistelty eri tekstuuria :) Suomalaiset naiset saisivat hymyillä enemmän, oikeasti :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita pukuja, Saara! <3 Tuo lila on ehdottomasti suosikkini. Oma kolttuni vilahti niin silmänräpäyksessä että itsekin missasin sen, voi apua :D
  Piditkö jonkin sortin kisastudiota? Me syötiin karkkia ja napotettiin telkkarin edessä lökövaatteissa, ei paha.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! <3

  Lila on oikeastaan vaaleansininen ja sen todellinen sävy näkyy ehkä parhaiten laukkukuvassa edellisessä postauksessa. :) Pakko korjata asia, sillä itseasiassa ensin värjäsin 10m pitsiä ja se meni lilaksi, joten piti ostaa lisää pitsiä ja värjätä uudelleen. :D Tv-kuvassakin puku näytti vaaleammalta kuin oikeasti on.

  Vaaleansininen tosiaan näkyi useampaan kertaan salia ylhäältä kuvattaessa.

  Laitahan Mirjam kuvia puvusta teidän blogiin, niin pääsee kurkkimaan! Tuolta Iltalehden kuvagalleriasta löytyy varmasti kaikki. :)

  Kisastudiona toimi minun lisäkseni 6 ja 4-vuotiaat pojat: "Miks tää on niin tylsää? Mitä noi merkit on? Miks niillä on niitä merkkejä? Miksei kaikilla oo? Äiti onks toi sun puku? Entä toi? Entä toi? Sano sitten kun tulee..." Onneksi menivät kuitenkin ajoissa nukkumaan ja sain seurata rauhassa. Siskon kanssa viestiteltiin Whatsapilla. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva bongaus tämäkin, katso kuva 27/34! :)

  http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/linnan_juhlat/puvut_ja_tyylit/linnan-juhlien-pukuloistoa-vuosien-varrelta--katso-kuvat/2011/12/1452136

  VastaaPoista
 8. No vautsi!!!! Kiitos linkistä. :D

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3