perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 kohokohdat!

Mahdotonta, ihan mahdotonta... Nimittäin saada tästä postauksesta lyhyttä, sillä niin mielettömästi on taas vuoteen ehtinyt mahtua! Koska kuvia tulee olemaan paljon, jätän tekstin vähemmälle. Linkeistä pääset lukemaan asiasta tarkemmin ja klikkaamalla saat kuvat suuremmiksi.

*  *  *

Vuosi 2012 alkoi tammikuussa järjestetyillä Helsingin ja Turun häämessuilla. Upeana muistona on myös Turun messujen Kaunein puku -kilpailun voitto! Pukunäytöksestä löytyy video, jossa näkyy kaksi tekemääni pukua.


Maaliskuussa järjestettiin pukukuvaukset Johanna ja Jouni Hietasen sekä Ninkan Ninan kanssa. Kuvia löytyy paljon täältä, täältä ja täältä. Mallina toimi upea Tutta Modelpointista.


Toukokuussa tein mm. pukuja ylioppilasjuhliin ja maisteripromootioon.


Ja osallistuin Ninkan kuvauksiin yhden puvun voimin, josta lisää kuvia löytyy täältä.Syyskuussa ihana asiakkaani Anna voitti Iltalehden Upein morsian -äänestyksen huikealla äänimäärällä!Lokakuussa Viivi Suominen sijoittui mahtavasti ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss International -kilpailussa Japanissa. Viivillä oli finaalissa päällään tekemäni turkoosi paljettipuku.


Joulukuussa jännitin linnan juhlia, joissa oli jopa kolme Pukunin pukua tänä vuonna!Huh huh... Eikä siinä vielä kaikki; vuodessa olen tavannut toinen toistaan ihanampia morsiamia! Kaikkia kymmeniä pukuja ei tähän postaukseen saa millään mahtumaan, mutta tässä jotain lempikuviani tämän vuoden varrelta. <3Tässä siis vain osa tämän vuoden puvuista ja ainakin viiden morsiamen kuvat on vielä kokonaan näkemättä. Toivottavasti saamme nekin vielä ihasteltavaksemme... :) Kahdelle morsiamelle toivotan upeaa hääpäivää huomiselle!


Todella moni on kehunut nettisivujen kuvagallerioita. Tästä suurin kiitos kuuluu niille super-ihanille morsiamille ja sulhasille, jotka ovat jakaneet tärkeimmät kuvansa meidän kaikkien kanssa! Kiitos myös taitaville kuvaajille, jotka ovat nämä tärkeät hetket ikuistaneet.

Kiitos myös teille kaikille, jotka olette jaksaneet seurata Pukunin vuotta 2012 ja kommenteillanne kannustaneet eteenpäin! Olette todella tärkeitä, sillä yrittäminen voi joskus olla yksinäistäkin puuhaa...Uusi vuosi on alkamassa ja en malta odottaa mitä kaikkea se tuo mukanaan! Ainakin häämessuja ja mahtavia asiakkaita, joista yhdeksän on saanut jo pukunsa kotiin.

12 kommenttia:

 1. Wau mikä vuosi pukujen suhteen, upeaa työtä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vuotta 2013, siitä tulee varmasti yhtä upea!

  VastaaPoista
 3. Siis olen häkeltynyt! Olet niin taitava ja kaikista välittyy se ihana tunnelma! Huoooh..

  VastaaPoista
 4. Upeita pukuja! Innolla jään seuraamaan vuoden 2013 tuotoksia. Mahtavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 5. Olet tosi taitava. Kateeksi käy :D

  VastaaPoista
 6. Kiitokset Rouva X ja Ansku! :)

  VastaaPoista
 7. Olet uskomattoman taitava Saara! Kaikki puvut on niin upeita <3

  VastaaPoista
 8. Tässä postauksessa kyllä kiteytyy sun taidot! Oot ihan uskomattoman taitava ja ihanakin vielä kaupan päälle. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3