sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Turun häämessut 2013.

Häämessut ovat nyt tänä vuonna Pukunin osalta ohi.

Onni ja väsymys ovat päällimmäisinä mielessä tällä hetkellä. Onnellinen olen niistä mieltä lämmittävistä kommenteista, kuten "upeita pukuja" ja "mä rakastan sun blogia!" Ja niiiiin moni oli jo kuullut Pukunista ja kurkkaillut nettisivuja ja blogia. Oi, olen niin onnellinen!

Mutta täytyy myöntää, että kyllä väsyttääkin. Viikko tiukkaa aikataulua ja pitkää päivää messupukujen ja asiakastapaamisten merkeissä, perjantai-iltana osaston pystytys, lauantai ja sunnuntai messuilla ja lopulta kaiken purkaminen ja kuljettaminen takaisin liikkeeseen. Lisäksi kunnon flunssa iski perjantaina, joka ei oikein auttanut jaksamista... Mutta kaikki meni hienosti siitäkin huolimatta!


Ja sitten niihin messutunnelmiin. 

Osastoa kuntoon perjantaina...
Valmis!
Kaunein morsiuspuku -kilpailussa Pukunia edusti tämä kurkistuksissa vilahtanut puku:Puku on ehdottomasti kauniimpi ihmisen päällä, jolloin laskeutuva ja kevyt helma pääsee liikkeeseen. Myös yläosan läpikuultava harso erottuu kauniimmin ihoa vasten. Pääsin sovittamaan tätä pukua eräälle asiakkaalle sopivasti perjantaina, jolloin näin sen ihmisen päällä ensimmäisen kerran.

Mielestäni taso pukukilpailussa oli edellisvuotta kovempi. Nyt sitten vain jännitetään tuloksia. :)


Turun häämessuilla oli etenkin lauantaina mukavasti väkeä, tietääkseni noin 2600. Olipa muuten kiva, kun muutama hääbloggaajakin kävi esittäytymässä. :) Kiitos myös kaikille ihanille morsiamille, jotka kävitte juttelemassa ja suunnittelemassa unelmapukua!

Palailen messutunnelmiin myöhemmin ainakin näytösvideon kanssa. Sitä ennen voitte kurkata Empun A daydreamers story -blogista muutamaa kuvaa näytöspuvuista.


Ja tästä se kiiresesonki sitten jo alkaakin...