sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Turun häämessut 2013.

Häämessut ovat nyt tänä vuonna Pukunin osalta ohi.

Onni ja väsymys ovat päällimmäisinä mielessä tällä hetkellä. Onnellinen olen niistä mieltä lämmittävistä kommenteista, kuten "upeita pukuja" ja "mä rakastan sun blogia!" Ja niiiiin moni oli jo kuullut Pukunista ja kurkkaillut nettisivuja ja blogia. Oi, olen niin onnellinen!

Mutta täytyy myöntää, että kyllä väsyttääkin. Viikko tiukkaa aikataulua ja pitkää päivää messupukujen ja asiakastapaamisten merkeissä, perjantai-iltana osaston pystytys, lauantai ja sunnuntai messuilla ja lopulta kaiken purkaminen ja kuljettaminen takaisin liikkeeseen. Lisäksi kunnon flunssa iski perjantaina, joka ei oikein auttanut jaksamista... Mutta kaikki meni hienosti siitäkin huolimatta!


Ja sitten niihin messutunnelmiin. 

Osastoa kuntoon perjantaina...
Valmis!
Kaunein morsiuspuku -kilpailussa Pukunia edusti tämä kurkistuksissa vilahtanut puku:Puku on ehdottomasti kauniimpi ihmisen päällä, jolloin laskeutuva ja kevyt helma pääsee liikkeeseen. Myös yläosan läpikuultava harso erottuu kauniimmin ihoa vasten. Pääsin sovittamaan tätä pukua eräälle asiakkaalle sopivasti perjantaina, jolloin näin sen ihmisen päällä ensimmäisen kerran.

Mielestäni taso pukukilpailussa oli edellisvuotta kovempi. Nyt sitten vain jännitetään tuloksia. :)


Turun häämessuilla oli etenkin lauantaina mukavasti väkeä, tietääkseni noin 2600. Olipa muuten kiva, kun muutama hääbloggaajakin kävi esittäytymässä. :) Kiitos myös kaikille ihanille morsiamille, jotka kävitte juttelemassa ja suunnittelemassa unelmapukua!

Palailen messutunnelmiin myöhemmin ainakin näytösvideon kanssa. Sitä ennen voitte kurkata Empun A daydreamers story -blogista muutamaa kuvaa näytöspuvuista.


Ja tästä se kiiresesonki sitten jo alkaakin...

10 kommenttia:

 1. Sulla on tosiaan ollut tiukka viikko. Kummasti ne tauditkin noissa tilanteissa pukkaa päälle. Mäkinhän olin sopivasti koko joulun ja välipävät ihan hirveässä räkiksessä, mutta onneksi parannuin uudeksi vuodeksi. :)

  Kylläpä olit tehnyt todella kauniita pukuja (TAAS)! Ja tuo kaunein puku kilpailun puku on suorastaan henkeä salpaava! Olisi ollut ihanaa nähdä se livenä. Peukut pystyssä, että oikea puku voittaa!

  VastaaPoista
 2. Voi Saara sä oot vaan niin taitava! :) Upeita pukuja. Varsinkin tuo kilpailupuku, ja sen selkäosa kyllä iskee ja kympillä! Vaikka ne omat häät olikin jo ajat sitten, niin aina mä jaksan huokailla näiden sun ihanuuksien perään. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kommentteja Mirka ja Annie! Kiitos, kiitos. <3

  Osa messukävijöistä harmitteli, kun ei oikein nähnyt tuon kilpailupuvun etuosaa. Mallinukke oli kuitenkin laitettava esille selin, että puvun juju näkyisi. :)

  Kaikille puvuille tuntui löytyvän vikonlopun aikana omat ihailijansa, vaikka eniten kehuja sai Annan pitsipuku (osastolla toinen vasemmalta). Lyhyt puku oli selvästi monen morsiamen mielessä, mutta laskeutuvaa sifonkia ja tyllipuvun väriä ihasteltiin myös. Eräs näytteilleasettaja keksi sävylle mielestäni hyvän nimen, nude-roosa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuulikki! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! <3

  VastaaPoista
 5. Tuo kilpailupuku (ja kaikki nuo muutkin kyllä) o aivan älyttömän upea! Ihanan kevyen näköinen ja tykkään tuosta kankaasta niinku hullu puurosta... :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään oikein kovasti tuosta puvusta, varsinkin takaosasta. Niin kaunis ja herkkä.

  VastaaPoista
 7. Oi, kauniita! Näytöspuvutkin ovat upeat! :) Erityisesti pidän kyllä noista lyhyemmistä puvuista.

  VastaaPoista
 8. The dress you entered in the competition is so gorgeous! I imagine on skin especially the transparent upper part and the back (!) look so amazing.

  Cheers, Michaela

  VastaaPoista
 9. Tuhannet kiitokset Miimuska, Tanja H, iiris ja Michaela! <3

  Pääsisipä kuvaamaan tuon puvun mallin päällä ennen kuin joku ostaa sen. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3