lauantai 8. maaliskuuta 2014

Liikkeen uutta sisustusta.

Mahtavaa, tänään vihdoin saatiin liikkeessä vähän uudistusta aikaan. Eihän siinä mennyt kuin kolme kuukautta siitä kun tarvikkeet olivat kasassa! :)


Itseäni ainakin nämä muutokset ilahduttavat ja piristävät. Sovitushuoneen seinällä olleet sisustustarrakukkaset alkoivat vähän väsyä ja kipristellä kulmista. Kukkia ja vaaleanpunaista halusin silti seinälle, joten marraskuussa painelin kukkakauppaan ja valokuvasin vähän ruusuja. Kysyin tietysti luvan ensin ja ihan nopeasti vain nappasin pari kuvaa kylmäkaapin oven välistä.

Muokkasin kuvasta vähän rajausta ja sävyjä vastaamaan ajatustani ja lähetin tiedoston merten taa. Takaisin tuli rulla tapettia, joka vihdoin tänään saatiin seinään. Suuri rahi tulee tuttuun tapaan vielä seinän eteen, ja senkin on tarkoitus saada uusi kangas päälleen. Rahin valkoinen väri muuttuu vaaleanharmaaksi.Eteisen valaisin vaihtui myös. Ostin siihen Tord Boontjen hopeanvärisen Garland -köynnöksen, tai tarkemmin sanottuna kaksi. Täytyy vielä paremmalla ajalla asetella metalliset kukat lopulliseen muotoonsa.Kyllä tämä naistenpäivästä kävi, sillä mies teki liikkeessä töitä vaimo apunaan parisen tuntia lasten touhutessa ympärillä. :)


Ihanaa viikonlopun ja naistenpäivän jatkoa!


Edit. Tässä vielä sovitushuoneen rahi uudelleen verhoiltuna. 
Annan sen verran mittakaavaa seinälle, että rahille mahtuu kerrallaan kolme aikuista istumaan. :)