lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pitsipuvun kurkistuksissa avoin selkä ja kerrostettu helma.

Ihana päivä eilen! Pukunista nimittäin noudettiin kaksi pukua, joista toinen nyt esittelyssä.


Tämä ihana morsian otti yhteyttä syyskuussa, koska kaupoista ei tuntunut löytyvän mieleistä pukua. Inspiraatiokuvien perusteella oli jotain ideoita jo ennen tapaamista, mutta erästä mallipukua sovitettaessa ajatus helmasta kirkastui. Kerroksellinen pitsihelma tuntui oikealta ja sopi morsiamelle täydellisesti.

Puvussa oli hyvin harvinaista se, että tekovaiheessa tuli jokin "writer's block", eli homma ei tuntunut etenevän. Aloitin yläosaa jo syksyllä, mutta jätin sen odottelemaan pitkäksi aikaa ja tein muita pukuja välissä. Sitten tuli häämessukiireet ja vasta helmikuussa pääsin jatkamaan ompelua. En siis purkanut mitään tai tehnyt uudelleen, vaan jatkoin siitä mihin olin jäänyt. Tauko oli tehnyt hyvää, ja homma sujui ilman mitään ongelmia. Jännitin sovitusta kuitenkin ehkä vähän normaalia enemmän ja siksi olikin niin erityisen ihana nähdä onnellinen morsian puvussaan.

Eilen tapasimme kymmeneltä, sovittelimme pukua ensimmäistä kertaa ja kaikki näytti oikein hyvältä. Ensin kokeilimme helmaa alushameen kanssa, mutta se oli vähän liikaa ja päätimme olla ilman. Olkaimia säädettiin, helma lyhennettiin ja puku tehtiin muutoinkin loppuun. Kaikki sujui taas hienosti ja puku oli valmiina jo puoli kolmelta. :)

Minulle, morsiamelle ja mukana olleille kahdelle kaasolle taisi jäädä yhtä hyvä mieli päivän jälkeen. Näitäkin hääkuvia jään innolla odottelemaan!

7 kommenttia:

 1. Upea! Voi kun olisin halunnut nähdä helmankin! ;)

  VastaaPoista
 2. Toi selkä on kyl upea. Ja minä myös odotan kuvia helmasta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kommenteista! Uskoakseni saamme kyllä nähtäväksi hääkuvia, joista näkyy upean morsiamen kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 4. Täällä tuleva morsian hykertelee! Kuinka upea kokonaisuudesta tulikaan, en voisi tyytyväisempi olla! Kiitos siitä ihanalle ompelijalle! <3

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3