keskiviikko 27. elokuuta 2014

Haluaisitko malliksi kuvaukseen?

Hei nyt olisi ihan huippu tilaisuus!


Tarvitsen sunnuntaina 21.9 Turussa kuvattaviin kuvauksiin "morsiamen" ja "sulhasen". Ei ole väliä oletteko naimisissa vai ette, kunhan olette luontevia kameran edessä. Lisäksi asuminen Turun seudulla olisi plussaa, jotta pääsisitte myös pukujen sovituksiin etukäteen. Tämä on niin iso juttu, että morsiuspuku tehdään siis mallin mittojen mukaan. :)

Toivomuksena olisi noin 34 koon morsian, jolla olisi vaaleat ja runsaat hiukset. Sulho sopusuhtainen ja kuvauksellinen. Haen siis ihan oikeaa paria, jotta tunne välillänne olisi aito. <3

Eli jos teistä olisi mahtavaa harjoitella ehkä jonain päivänä koittavaa hääpäiväänne tai jos vaikka ne oikeat hääkuvat ovat menneet vähän pieleen, niin tässä olisi tilaisuus! Tai jos haluat kokeilla mallinsiipiäsi tai ihan vain kokemuksen takia!

Saatte varmasti ihanan päivän yhdessä. Meikit ja kampaukset tekee ammattilainen, samoin kuvauksen. Jos olette etsimäni pari, kerron asiasta tarkemmin.


Voit lähettää ihan vapaamuotoisen pienen esittelyn teistä, paikkakunta ja kuvat molemmista mukaan tietysti myös.

Jännittävää. Olen niin innoissani tästä projektista, joten toivottavasti tartut hetkeen ja laitat heti viestiä! Toivottavasti pääsen tekemään mallivalinnan jo tällä viikolla. Kertokaa siis asiasta kaikille kuvaukseen sopiville kavereillenne. Muussa tapauksessa lähden Turun kaduille nykimään näyttäviä pareja hihasta. :)

Kuva © Johanna Hietanen Photography

11 kommenttia:

 1. Laitoin sähköpostia =) Toivottavasti tuli perille!

  VastaaPoista
 2. Tuli perille. :) Kiitos!

  Käyn kaikki viestin lähettäneet loppuviikosta läpi ja ilmoitan kun päätös on tehty. Niin jännää! :)

  VastaaPoista
 3. Hui kuinka jännää ! Toivottavasti viestini tuli perille kun sähköposti vähän temppuili!

  VastaaPoista
 4. Sinunkin viestisi tuli perille. :) Vastailen niihin tosiaan myöhemmin ja pyydän lisäkuvia tarvittaessa.

  VastaaPoista
 5. Yllättäen taad haetaan vaaleaa pitkähiuksista laihaa naista... Ei pahalla mutta tummana lyhyt hiuksisena ja kurvikkaana alkaa ottamaan nämä jo päähän!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, jos tuntuu siltä.

  Pukunihan ei ole koskaan ennen hakenut mallia tällä tavalla. Jokaisessa aiemmassa kuvauksessa malli on ollut tummahiuksinen ja tälläkin kertaa toive tuli kampaajan puolelta, jotta kampauksen yksityiskohdat erottuisivat paremmin. Koko 34 valikoitui siksi, että se on mallinuken ja näytösmallien koko ja näin pukua voi käyttää toisessa tarkoituksessa myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 7. Ilmoitatko kaikille erikseen? Vai päässeelle parille?:)

  VastaaPoista
 8. Heippa,

  Ilmoitan kaikille erikseen (niin sydäntäraastavaa kuin se tuleekin olemaan).

  Ilmoitan myös täällä blogissa kun päätös on tehty, eikä uusia hakemuksia kannata enää lähettää. Kovin montaa viestiä en ole vielä saanut, joten nyt kaikki rohkeasti lähettämään kuvia! :)

  Lisäksi olen nyt laittanut vahvistuksen kaikista saapuneista viesteistä. Julia S: sinunkin viestisi tuli perille, mutta vastauksestani tuli virheilmoitus.

  VastaaPoista
 9. Koska asia ratkeaa?:)

  VastaaPoista
 10. Asia on päätetty, mutta kenellekään ei ole vielä ehditty ilmoittamaan asiasta. Laitan tänään viestiä kaikille hakijoille!

  VastaaPoista
 11. Nyt on kaikille hakeneille laitettu sähköpostia!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3