perjantai 30. tammikuuta 2015

Pukunin häämessuosasto 2015 on valmis!

Huomenna alkavat Turun häämessut ja olen mukana seitsemällä puvulla!


Sain tänään Pukunin osaston valmiiksi ja neljä pukua esille. Mukana on Turun linnan kuvauksista tutut kolme pukua ja viime kesän morsiamen ystävällisesti lainaama sifonkihelmainen puku. En kuvannut pukuja sen tarkemmin, sillä ne näkyvät linkeissä paljon paremmin.

Seinän keskimmäisessä banderollissa on Jere Satamon upea kuva viime syksyn tv-mainoskuvauksista. Kaksi Mira Salon kuvaa on Johanna Hietasen ottamia kuvia muutaman vuoden takaa.
Kuvia tekemistäni puvuista on kertynyt jo seitsemän kansiollisen verran. Näissä on mukana jopa jotain sellaisia kuvia, joihin ei ole saanut nettijulkaisulupaa. Kansiolupa on siis tietysti. :)

 


Sairastelujen vuoksi en ehtinyt tehdä niin montaa uutta pukua kuin olisin halunnut, joten hääpukunäytökseen valitsin viime vuodelta olkaimettoman tyllihelmaisen puvun ja uuden kapean pitsipuvun.Kaunein puku -kilpailuun tein tällä viikolla ihka uuden puvun. Yksinkertainen olkaimeton pitsiyläosa sai vastapainokseen lantion alta levenevän tyllihelman. Itse asiassa minulla oli erääseen sovitukseen tekemäni varayläosa lähes valmiina ja siihen oli tarkoitus tehdä sopiva helma. En kuitenkaan ollut tyytyväinen yhdistelmään, joten jätin alkuperäisen yläosan edelleen odottamaan oikeaa hetkeään ja tein tyllihelmalle paremmin sopivan yläosan.


  

Kiva juttu! Toivottavasti näemme lauantaina tai sunnuntaina!