keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Tavataanko Helsingissä häämessujen aikaan?

Jahas, taas on se aika vuodesta, että hotellihuone tammikuulle on varattu, tuttu ja turvallinen kattokulmahuoneisto. :)


Olen siis varannut hotelli Scandic Grand Marinasta huoneen, jossa otan vastaan uusia asiakkaita. Voimme suunnitella pukua, hypistellä materiaaleja, ottaa mitat ja sovitella muutamia mukana tuomiani mallipukuja (koot noin 34-36). Olen tehnyt Turun häämessuille jo neljä uutta mallipukua, ja kolme on vielä tekemättä. Niitäkin pääsee siis sovittelemaan, jos saan kaikki mahtumaan autoon.

Ajankohta on taas Mennään Naimisiin -häämessujen aikaan, joten voit yhdistää suunnittelutapaamisen ja messuilun mukavaksi viikonlopuksi, vaikka kaason tai sulhasen kanssa. Messuthan järjestetään Wanhassa Satamassa, joka on aivan Scandic Grand Marinan vieressä.

la 16.1 – su 17.1.2015
Kierrän ensin itsekin häämessut läpi ja aloitan tapaamiset lauantaina klo 14. Olen paikalla myös koko sunnuntain ja varaan 1,5 tuntia kutakin tapaamista kohti. Laitahan heti toivomasi aika sähköpostilla, niin saat aikataulusi mahdollisimman sujuvaksi. Koska tapahtumaan on vielä niin pitkä aika, tulen kyllä muistuttelemaan asiasta, ellei molemmat päivät heti täyty.


Nähdään Helsigissä!