maanantai 30. marraskuuta 2015

Palautteita superihanilta asiakkailta!!!

Aina joskus asiakastapaamisissa minulta kysellään onko vastaan tullut morsianta, joka ei olisi ollut tyytyväinen pukuunsa. No ei ainakaan niin, että minulle olisi siitä kerrottu.

Tässä vain osa aivan ihanista palautteista, jotka lämmittävät sydäntäni vielä pitkään. <3 "En ole koskaan elämäni aikana tuntenut oloani niin kauniiksi ja hyväksi kuin hääpäivänäni ja siinä mekossa. Aivan sanaton olen <3"

* * * * *

"Pukuun olin supersupersuper tyytyväinen! Se oli aivan ihana! Tykkäsin siitä itse tosi paljon ja vierailta tuli myös paljon kehuja. Monet myös kysyivät, että oliko puku vintagea. :)"

  * * * * *

"Puku aiheutti kovasti ihastusta, ei olis kuulemma voinut enempää mun näköinen olla, mikä pitää täysin paikkansa. Puku toimi tosi hyvin ja tuntui tosi hyvältä päällä. Kiitos vielä siitä. :)"

 * * * * *

"Puku toimi hyvin ja näytti ihanalta, omasta ja vieraiden mielestä. Kovasti kehuttiin kauniiksi ja oli kuulemma itseni näköinen se ei tosin tullut yllätyksenä.. ;)"

 * * * * *

"Puku oli ihana ja toimi hienosti. Puku keräsi myös kovasti kehuja. Näytin kuulemma ihan kuninkaalliselta. :) Oli ihanaa sanoa, että tällaisia pukuja on vain tämä yksi ja että tämä on juuri minulle tehty. Vaikka arvuuttelinkin helman pituuden kanssa, oli tuo pitkä ihan oikea ratkaisu. Eniten harmittaa, ettei pukua voi pitää useammin. Yksi kaveri ehdottikin, että pitäisi järjestää joskus naimisissa oleville naisille juhlat, missä saisi pitää hääpukuaan uudestaan. "

 * * * * *

"Mielettömän suuret kiitokset puvusta! Se oli aivan mielettömän upea ja et arvaakaan kuinka paljon se sai kehuja!! :) Moni tuli sanomaan vilpittömästi ettei ole koskaan nähnyt noin hienoa pukua."

 * * * * *

"Puku oli ihana ja sai aivan valtavasti kehuja, vaikka eipä se mikään ihme ollut - minun oma rakkauspuku. <3 "

 * * * * *

"Oli kyllä ihana päivä ja tuo puku oli ihan unelmieni täyttymys. Kiitos vielä kerran siitä! Olet kyllä mahtava!"

  * * * * *

"Puku toimi kuin unelma ja mitatkin oli vielä kohdillaan. ;) Pysyi hyvin päällä eikä tarvinnut kertaakaan nykiä mihinkään suuntaan :) Paljon tuli kehuja puvusta, jopa Kappelinrannan pitäjä tuli erikseen sanomaan, että hän näkee työssään paljon pukuja joka viikonloppu, mutta tämä puku on erityisen kaunis ja istuva. :)))) Kiitos sinulle, kun loihdit sen minulle. <3 "

 * * * * *

"Puku toimi sanalla sanoen, täydellisesti. Se oli kyllä aivan ihana pitää päällä, superkaunis ja kampaus/meikki/kimppu/asusteet sopivat mahtavasti puvun kanssa yhteen. Todella moni tuli lisäksi sanomaan, että koko look oli aivan minun näköiseni. Suuri kiitos kuuluu siis myös sinulle, puku oli upeasti toteutettu ja viimeistelty."
  * * * * *

"Puku oli kyllä juuri sellainen kuin olin toivonutkin ja sai myös kovasti kehuja :) Sulhanenkin totesi kirkon jälkeen että näytin juurikin sellaiselta ja niin kauniilta kuin hän oli toivonutkin. <3 Iso kiitos Sinulle että sain astella avioon unelmieni puvussa. <3"

 * * * * *

"Puku toimi erinomaisesti ja oli täydellinen! Sulhanenhan näki sen ensimmäisen kerran vasta kirkossa ja tykkäsi kovasti. Kaikki vieraat tuntuivat myös puhuvan siitä kirkon jälkeen, ja mulle sanottiin, että olin hyvin hoksannut sen, miten paljon meitä katsellaan takaapäin kirkossa. :)"

 * * * * *

"Puku oli aivan ihana, mielettömän kaunis ja istui kuin valettu, kiitos siitä! :)"

* * * * *

"Ja siis puku oli aivan MAHTAVA! Vielä kun sai meikin ja kampauksen juhlakuntoon, niin kokonaisuus oli juuri sellainen kuin toivoinkin, juhlallinen mutta "rento", ei mitään jäykistelyä. :) Vieraat kehuivat kuinka kaunis puku on, ja miten näyttää juuri minulta - se lämmitti myös omaa mieltä, olihan se minun toiveiden mukaan juuri minulle tehty. :D Kiitos siis vielä kerran aivan loistavasta työstä ja huikean ymmärtäväisestä asenteesta (pitsin valikoiminen kun otti aikansa :) Sinun asiantuntemus ja ammattitaito on aivan omaa luokkaansa! Olet huippu!"

* * * * *

".. Voiton vei ehdottamasti se puku!! Se oli niin ihana pitää päällä ja sai kehuja ihan älyttömän paljon, myös miehiltä! Monet sanoivat että se oli ihan mun näköinen, istuu ihan täydellisesti ja kuin mulle tehty, ja hei, niinhän se olikin. :) Selkäosa sai tosi paljon kehuja aikaan ja kirkossakin oli ensin katsottu, että klassisen kaunis puku ja sitten kun alttarille asti päästiin niin yllätys olikin takana. ;) Kirkossa suntiotkin ja pappi ihailivat pukua ja kysyivät että mistä se on ostettu. Kuvaajakin sanoi kuvatessaan pukua takaa, että on kyllä magee, ettei ole tällaista tullutkaan vastaan aiemmin."

* * * * *

"Puku oli niin iso osa minua tuona päivänä, että itku tulee kun mietin kuinka niin ihanan puvun minulle teit! Ja olen niin kiitollinen siitä että sinut blogien kautta löysin ja tartuin tilaisuuteen teetättää puku. Ihana Saara. :)"

* * * * *

"Ja superisti kiitoksia joustavasta yhteistyöstä ja maailman kauneimmasta puvusta, joka keräsi juhlissa ansaitsemaansa ihailevaa huomiota koko illan ajan. :) Eräs ystäväni kertoi, että oli oikein miettinyt minkälaisen puvun aion laittaa päälleni, kun en hame-naisia oikein ole. Puvun nähtyään totesi, että valinta oli aivan täydellinen. :)"

* * * * *

"Puku, kampaus ja meikki olivat juuri sellaiset kun olin visioinut ja hääpukua kehuttiin paljon! Tunsin oloni siinä erittäin kauniiksi ja se oli päällä uskomattoman mukava. Suuri kiitos kuuluu tietysti sinulle Saara, kun toteutit juuri sellaisen puvun kun halusin ja puvun, joka oli ihan minun näköiseni. <3"
* * * * *

"Kiitos hääpäivä sujui ihanasti. ♡ Sää oli aurinkoinen ja puku oli niin kaunis! Kun tuuli vähän, niin huntu ja helma lenteli ihanasti. Oli ihan prinsessa fiilis. :) Puku sai paljon kehuja ♡ Kiitos vielä kerran että teit minulle unelmieni puvun! Olen niin onnellinen siitä!"

* * * * *

"Parasta oli kuitenkin häämekkoni! Voi kun se istui täydellisesti ja puvun kanssa oli helppo olla. Saat täydet pisteet puvusta ja palvelusta muutenkin :) Kanssasi oli helppoa tehdä yhteistyötä. Monet monet vieraat kehuivat mekkoa ja ihanahan se olikin."

* * * * *

"Puku toimi hyvin, tuntui rennolta päällä, eikä puristanut mistään. Sillä jaksoi hyvin tanssia yön pikkutunneille. Puku keräsi paljon kehuja, oli sopivasti erilainen kuin aiemmin nähdyt. Monet kyselivätkin mistä moisia pukuja saa! Kuvaajakin tunnisti sun kädenjäljen ja arvasi puvun sun tekemäksi heti kun sanoin, että puku on Turussa teetetty."
* * * * *

"Suuri kiitos vielä sinulle puvun ompelemisesta, se oli juuri sellainen kuin toivoinkin! Melkein tuli itku sitä riisuessa juhlien jälkeen, kun tiesin ettei sitä saa enää koskaan käyttää..."
Kiitos ihanat, maailman parhaat asiakkaat. Olette huippuja! <3


Kimppu / Kukka Fiori