tiistai 2. helmikuuta 2016

Pukuni Turun häämessuilla 2016!

Viime viikonloppuna vietettiin Turun häämessuja!


Messupaikkana oli nyt ensimmäistä kertaa Logomo ja Pukunilla oli perinteinen seitsemän puvun ja yhden Saaran edustus paikalla. :)

Perjantai-iltana kävin laittamassa kaikki paikoilleen ja lauantaina saavuin osastolle vain vähän ennen messuvieraita. Kaksi päivää meni mukavasti, vaikka enemmänkin kävijöitä olisi saanut olla.

Molempina päivinä oli kaksi Modelpointin järjestämää hääpukunäytöstä. Tein näytökseen kaksi pukua, joista toinen valmistui jo syksyllä ja toinen vasta viime viikolla. Viivin päällä oli polttopainetusta kankaasta tehty syvään uurrettu puku, jonka helmassa oli samaa kuviota kuin selässä. Sofialla oli lyhyt kaksiosainen puku, joka oli jo syksyn pukukuvauksissa mukana.


Näytösvideo sunnuntailta:Jokaiselle seitsemälle puvulle löytyi taas omat ihailijansa. Ehkä eniten katseltiin osastolla ollutta pitkähihaista pitsipukua tai oikeassa reunassa ollutta sifonkihelmaista pukua. Yksikään puku ei kuitenkaan jäänyt ilman ihmistä, jonka mielestä juuri se puku oli kaikkein kaunein.

Ja huomio! Kaikki messuilla olevat puvut ovat myynnissä ja niiden hinta on noin puolet vastaavan mittatilauspuvun hinnasta. Poikkeuksena kuitenkin kilpailussa ollut pitkähihainen puku, se nimittäin myytiin eilen eräälle onnelliselle morsiamelle. Pukujen koot ovat noin 34-36, tarkempia tietoja saa puhelimitse tai sähköpostitse. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika sovittelua varten! ;)Pitsipuvussa on venepääntie edessä. Ainakin vyön väri ja hihojen pituus ovat helposti muokattavissa.

Tyllipuvussa on mattapintaiset napit selässä.

Pitsikerroksellisessa puvussa on helminapitus takana. Helmaa voi sekä pidentää että lyhentää.
Tässä sifonkipuvussa on takana avoin V-muotoinen selkä ja vähän läpikuultava yläosa.


 Tässä vielä muutama kuva Viivin näytöspuvusta. Videolla kuviot häviävät kirkkaissa valoissa.
Kaunein morsiuspuku -kilpailussa oli Kuusiston raunioillakin nähty pitsihihainen puku. Puvun kolmimetrinen laahus ei ihan mahtunut suorana kilpailupaikalle. Tämä puku on nyt siis myyty.

 

Tässä kaikki kilpailupuvut.


Kiitokset kaikille messukävijöille! 
Oli ihana nähdä ja jutella pukuhaaveista! <3