sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Häämessut

Kävin tänään Helsingissä häämessuilla. Näytteilleasettajia oli paljon, eikä Vanhaan satamaan olisi enempää mahtunutkaan. Hääpukunäytös oli mielenkiintoista seurattavaa, sillä en ole muutamaan vuoteen ollut häämessuilla. Tosin kun junassa lueskelin messuilta ostamiani Mennään Naimisiin -lehtiä, niin näytös oli kyllä kovin saman näköinen kuin parina aiempanakin vuonna. 

Ihastuin uudelleen huntuihin, jotka olivat näytöksessä upean pitkiä ja pitsireunaisia. Helmat olivat todellakin muhkeita, vaikka mukaan mahtui myös kapeita ja lyhyitäkin pukuja.
Messuista jäi hyvä mieli, sillä ainakin omalla kohdallani järjestelyt toimivat hienosti. Kävelin junasta suoraan messubussiin, joka lähti heti kohti Vanhaa Satamaa. Bussissa myytiin sisäänpääsylippuja, joten pääsin kävelemään lippujonon ohi suoraan messuille. Kotimatkakin alkoi yhtä hyvällä aikataululla. 

Ihan Turkuun asti en kuitenkaan päässyt ensimmäisellä junalla. Asemalle tultuani kuulutettiin Turun junan lähtevän. Juoksin ostamaan lipun ja hyppäsin juuri liikkeelle lähtevään junaan. Heti junassa muistin aseman säilytyslokerossa olevan läppärin, joten jäin Pasilassa pois ja junalla takaisin keskustaan... Onneksi seuraava juna lähti jo tunnin päästä.

Nyt onkin aika alkaa suunnitella omaa osastoa Turun Häät-messuille 29.-30.1. Toivottavasti tilaamani kankaat tulisivat jo alkuviikosta, niin pääsisin ompelemaan messuille tulevaa pukua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi! <3