sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Häämessut

Pitkä messuviikonloppu Turun Caribiassa on onnellisesti takana. Omiin korviini kantautunut palaute tekemistäni puvuista oli ainoastaan positiivista ja välillä jopa häkellyttävän positiivista.


Modelpoint järjesti messuilla hienon hää- ja juhlapukunäytöksen.
Saanko esitellä ensimmäisenä Pukuni ja mallina ihana Sanna Kankaanpää:

Vielä muiden valmistajien pukuja:

Kaunein puku -kilpailussa oli nettisivuilta ja blogista tuttu tyllihelmainen puku, mutta lisäsin vyötärölle linjakkaan rusettivyön.Tässä vielä muita kilpailupukuja:

Pukuni oli myös ihanan kukkakauppa Vivahteen osastolla. Kuva on otettu valitettavasti jo perjantai-iltana, kun osaston rakentaminen oli vielä kesken ja upeat kukkalaitteet puuttuivat. 
Sain Vivahteesta myös kauniit vaaleanpunaiset liljat osastolleni.
Messuilla oli Pukunin laukkuarvonta, johon tuli runsaasti osallistujia. Arvottavana oli valkoinen solmulaukku, mutta voittaja voi halutessaan tilata myös toiveidensa mukaisen laukun. Arvonta piti alkuperäisen suunnitelman mukaan suorittaa jo tänään, mutta koska arvontaliput ovat nyt liikkeessä, se jää myöhempään ajankohtaan.


Näin muuten osastoltani aitiopaikalta aivan mahtavan Miss Divetin drag-shown neljä kertaa ja joka kerran sain jotain enemmän irti. Loistavia imitointeja Katri Helenasta Celine Dioniin ja Antti Tuiskuun. Muukin yleisö näytti viihtyvän.


Olin ensimmäistä kertaa messuilla näytteilleasettajana ja kokemus oli hieno. Tunnelmaa laski valitettavasti se, että sairastin koko viikon flunssaa ja messupäivinä kuumeeni oli 38-39 astetta. Särkylääkkeillä päivät kuitenkin onnistuivat ja oli ihana tavata niin paljon Pukunista kiinnostuneita messuvieraita. Toivottavasti kuulen vielä teistä.  :)2 kommenttia:

  1. Yksinkertainen on kaunista...

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita pukuja! Erityisesti tuo mallin yllä ollut mustavalkoinen puku on todella upean näköinen :) -Sanna

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3