torstai 8. joulukuuta 2011

Blogikommentteja linnanjuhlapuvusta.

Voi, te kyllästytte tähän aiheeseen varmasti, mutta jaan vielä ihania kommentteja, joita on löytynyt blogeista.

"Suunnistaja Anni-Maija Fincken asu sopi kantajalleen upeasti.
Turkoosinsininen mekko korosti kauniisti Anni-Maijan punertavia hiuksia.
Hänelläkin koko asukokonaisuus kampauksesta meikkiin oli kauttaaltaa näyttävä ja upea.
Asun oli suunnitellut Pukuni-liikkeen Saara."
In the spotlight of style

"Erityismaininnan ajattelin laittaa Anni-Maija Fincken ihanasta ja erikoisesta sulkapuvusta. Muuten puku olisi ollut todella tylsä, mutta sulkakoriste toi siihen hauskuutta ja erilaisuutta."


"Jotenkin tässä toi iltalaukku pisti heti silmään. Itse olisin ehkä valinnut mustan laukun... Mekko on kyllä ihanan erilainen, sulista huolimatta ei liian yliampuva. Siro ja tyylikäs."

"Okei, koska tämä tuntuu olevan joku bloggaajien pakollinen toimenpide kertoa lempihemmojansa Linnan juhlista, on munkin nyt pakko tulla kertomaan mun EHDOTON SUOSIKKINI niistä kaikista puvuista (joiden sekaan mahtui kammotuksia ja ties mitä). Siis OMG. Anni-Maija Fincke joku suunnistaja (never heard :D) oli luultavasti niitä ainoita jonka puku salpasi henkeni. Toi on ihan täydellinen puku. Ihan mahtava. Ensinnäkin väri on jotain mahtavaa ja toisekseen noi sulat on tosi kaunis yksityiskohta. Tollasen mekon mäkin haluaisin<3 Kaiken kruunaa vielä se, että tolla puvulla on muoto, eikä se oo mikään kummallinen kangasmöykky vaan oikeesti se näyttää iltapuvulta."


"Ihana yksinkertainen, mutta höyhenet koristavat pukua juuri sopivasti, joten se ei jää tylsäksi."
Daphinion

"Kun useimmat bloggarit päivittelevät linnan juhlien pukuloistoa, niin minä urheilen ja kirjoittelen teille päivän urheiluista. Okeii, no voin minä kertoa sen verran, että omat pukusuosikkini olivat juhlissa Jenni Vartiaisen oranssiunelma ja Anni-Maija Fincken höyhenillä somistettu turkoosi puku."

"Anni-Maija Fincke, minusta tämä oli hyvin kaunis kokonaisuus, sopi täydellisesti kantajalleen."
Blue sand

"Naisten sarjassa taas suunnistaja Anni-Maija Fincken puku oli todella kaunis, ja ihanasti liikkuvaa kangasta."
From Karoliina, with love

"Anni-Maija Fincken puku oli Pukunin Saaran käsialaa, puku on aivan hurmaava!
Bling

"Raikas ja muodikas puku Anni-Maija Finckella Saara Toivasen suunnittelemana ja toteuttamana, hyvä Saara! Pidimme myös kampauksesta.
Häät. Juhlat. Meikit. Kampaukset

"Turkulaisittain harmi, että Minna Kauppi asteli heti viestisuunnistuksen maailmanmestarin Anni-Maija Fincken perässä, sillä juuri Finckellä oli yllään turkulaisen Saara Toivasen vedenvihreän ja turkoosin sävyissä hulmunnut, sulkakoristeltu kaunis iltapuku joka jäi suotta Kaupin asun varjoon."
Tyylissimo

"Toinen höyhenillä ilostuttaja oli suunnistaja Anni-Maija Fincke. Monelle hänen kantamansa turkoosti olisi voinut olla turhan ärhäkkä väri, mutta punertavahiuksisen Anni-Maijan sävyihin mekko sopi hienosti."

"Pukunin Saara on onnistunut loihtimaan Anni-Maija Finckelle aivan mie-let-tö-män upean, raikkaan puvun. Väri sopi Anni-Maijalle täydellisesti. Kampaus höyhenkoristeineen kruunasi lookin! tämä puku sai minut innostumaan höyhenistä vaan lisää."


Vinkatkaapa, jos vielä jonkun kiven alla on kommentteja Anni-Maijan puvusta.
Keräilen ne tähän samaan postaukseen muistoksi itselleni. :)