tiistai 13. joulukuuta 2011

Onnistuneet häät -yksityiskohtien summa.

Kirjoittelin toiseen blogiini, eli Häät.fi -sivustolle häiden järjestelystä omaan kokemukseeni pohjautuen.

Monet esille nostamistani asioista ovat varmasti tuttuja, mutta toivottavasti jotain uuttakin löytyy tai paremminkin muistutusta.

"Sopikaa tarkasti etukäteen, kuka tulee paikalle hääauton kanssa ja suunnitelkaa varasuunnitelma. Ei ole hauskaa, jos vuokra-auto ei tulekaan, vanha museoauto ei käynnisty tai tunnelmassa mukana elävä bestman huomaa tässä vaiheessa, että minun olisi pitänytkin lähteä kirkosta jo vähän muita aiemmin. "


Uskaltaudun myöntämään olleeni kaikissa edellä mainituissa tilanteissa seuraamassa vierestä. Eikä asia vieraita häiritse (ei minua ainakaan), mutta hääparille minuutit voivat olla pitkiä, kun seistään odottamassa ja mietitään, että mitähän tässä nyt tekisi ja sanoisi.Lopun tekstistäni voit käydä lukemassa täältä.


Ps. Lisäsin oikeaan sivupalkkiin pienen häämessugallupin. :)
2 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea tuota sinun tekstiäsi ja hymähdin kun pieni osa siitä käsitteli samaa asiaa mistä juuri tänään laitoin postauksen menemään samalle sivustolle (ei siis vielä julkaistu) ;)

  Kiva, että muutkin "toitottavat" sitä, että häiden tulee olla hääparin näköiset, ei liikaa muita miellyttävät.

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu!

  "Hääkonkareille" nuo ovat varmasti ihan tuttuja juttuja, mutta pointti onkin juuri siinä, että kaikki eivät ole konkareita. :)

  Ja kiinnostavinta onkin käydä erilaisissa häissä, joissa juhlat oikeasti ovat hääparin näköiset, vaikka millään selvällä teemalla ei välttämättä mentäisikään.

  Jäänkin innolla odottelemaan sinun postaustasi. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3