perjantai 17. elokuuta 2012

Asiakkaan pitsinen ylioppilasmekko.

Ihanaa aikaa, kun asiakkaiden kuvia tupsahtelee sähköpostiin. :)

Monelta morsiamelta olen saanut toinen toistaan kauniimpia kuvia jo kurkistukseksi hääpäivään, mutta julkaisen niitä vasta, kun olen saanut asiakkaiden lupaamia virallisempia kuvia.

Eilen sain kauniin ylioppilaan kuvia pitsipuvussaan. Puvun tekemisestä kertovassa jutussa avonainen selkä näkyy paremmin.


9 kommenttia:

 1. Saara tämä on onnistuminen! Ihana! Mekko on juuri kantajansa näköinen, ja tuo pitsi on kyllä upea. Tykkään tuosta etu- ja takaosan kontrastista, ja ihanaa että nuorella tytöllä se on juuri näin päin. Onnea tekijälle ja mallille!

  VastaaPoista
 2. todella kaunis tämä puku!! <3

  VastaaPoista
 3. Sanoinkuvaamatoman ihana puku, WAU WAU ja WAU!!!!!

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos kaikista ihanista kommenteistanne! <3

  Olimme kyllä asiakkaan kanssa myös tosi tyytyväisiä lopputulokseen. :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana! Olisinpa ollut aiemmin liikkeellä niin olisin tilannut samanlaisen!

  VastaaPoista
 6. Mulla on ensi keväänä valmistujaiset. Onko mahdollista tilata tämmönen sulta ilman, että tuun sun liikkeeseen ku oon nimittäin jonku verran matkaa :( Ja kuinka paljon pyytäisit tämmösestä mekosta?

  VastaaPoista
 7. Heippa Anonyymi,

  Kiitos viestistäsi. :)

  Valitettavasti en uskaltaisi alkaa tehdä mittatilauspukua ilman yhden yhtä sovitusta. Pukunin keskihinnat ovat tällä hetkellä noin 1200-2000€ ja lyhyet puvut ovat hintahaarukan alkupäästä.

  Tein vastaavanlaisen puvun viime viikonlopun kuvauksiin luonnonvalkoisena. Jos olet kokoa 34 (vyötärö noin 68cm) ja kiinnostuit mallipuvusta, niin voit laittaa sähköpostia (saara@pukuni.fi). Kuvauksista on tulossa jossain vaiheessa kuvia, joista pukua voi tutkailla paremmin. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3