torstai 16. elokuuta 2012

Pitsipuku Iltalehden sivuilla!

Voi kun en tiedä miten päin olisin!!!

Huomasin juuri Iltalehden sivuilta erään asiakkaan hääkuvat. Anna on siis ehdolla Upein morsian -kilpailun äänestykseen. Tämä puku on yksi tämän kesän ehdottomia suosikkejani ja olen tästä todella innoissani!


Koska kuvat näyttävät aika pieniltä tuolla sivuilla, laitan ne tähän vielä suurempana. :)

Kuvat © Nelly Stenroos

Pukukurkistus tähän pukuun löytyy viellä täältä. Siellä pitsi näkyy vähän paremmin. 

Toivottavasti Anna pääsee äänestykseen asti, ja sittenhän me kaikki äänestetään... Eikös? :)

Ps. Huomasithan myös edellisen postauksen tänään Agnethan pukusuunnittelusta. Hän pääsi samaisessa äänestyksessä viime kesänä kolmanneksi!

4 kommenttia:

 1. Upea puku ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
 2. Hei minä vallan haluaisin noin mahtavaa morsianta äänestää, mutta millään en Iltalehden sivuilta löydä oikeaa paikkaa. Löysitkö sinä äänestyssivun, vai mitenkä äänestys tapahtuu?

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Anonyymit!

  Upein morsian -kilpailuun voi osallistua vielä lähettämällä kuvansa, joten siksi äänestys ei ole vielä käynnissä. Iltalehden sivuilla asiasta on vähän ristiriistaista tietoa, sillä kilpailusivulla ilmoitetaan viimeisen osallistumispäivän olevan tänään ja eilen julkaistussa pitsipukujutussa kerrotaan aikaa olevan vielä muutama viikko.

  Ihanaa, että haluat äänestää. :) Lupaan ilmoittaa täällä blogissa heti, kun ääniä saa antaa ja jos Anna pääsee äänestykseen. :)

  VastaaPoista
 4. Muistan tän puvun! Teki lähtemättömän vaikutuksen, aivan täydellinen! :) ihana blogi, aika aina hurahtaa kuvia kattellessa ja omista häistä haaveillessa. Toivoisin, että tunnisteita olisi enemmän, niin löytäisi heti omaan makuun sopivat mekot :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3