keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Voiko hääpukuostoksilla tehdä hyväntekeväisyyttä?

Nyt ainakin voi! 

Halusin tehdä jotain Uuden Lastensairaalan hyväksi ja päätin lahjoittaa yhden tekemistäni puvuista hankkeen hyväksi. Enkä mitä tahansa pukua, vaan yhden omista suosikeistani, Turun häämessujen 2013 Kaunein Morsiuspuku -kilpailussa kolmanneksi kauneimmaksi valitun kevyen harsopuvun.

Ihana Tiina Fiancéesta otti puvun tänään liikkeeseensä sovitettavaksi ja osallistuu siis tällä tavoin talkoisiin myös. Puvun lisäksi saat nyt myös takuuihanaa palvelua ja hyvän mielen lahjoituksestasi! 


Valitan onnettomia kännykkäkamerakuvia, ja puku on joka tapauksessa kauniimpi oikean morsiamen päällä kuin mallinuken. Minulla ei siis ole puvusta yhtään kuvaa ihmisen päällä, joten olisin ikionnellinen, jos puvun ostaja voisi häiden jälkeen lähettää minulle kuvia.  :)

Puvusta menee siis totutusti noin neljännes valtion kassaan, kaikki loput luovutetaan Uuden Lastensairaalan hyväksi. Puvun koko on noin 34 ja väri luonnonvalkoinen. Siinä on sisäänommellut rintakupit, joten liivejä ei tarvita. Satiininapit, pitsikoristeet ja muut yksityiskohdat voit tutkia kuvista ja paikan päällä. Vastailen myös mahdollisiin kysymyksiin mielelläni.


Mutta lahjoitustahan ei tule ennen kuin joku käy puvun omakseen ostamassa, joten nyt kaikki pukua etsivät kipin kapin Turun Linnankadulle Fiancéen ihanaan hääpukuliikkeeseen!

14 kommenttia:

 1. Vau, ihanaa! Jos minulla ei olisi omaa pukua vielä, voisin ylpeänä tätä kantaa, kun on noin kaunis puku ja tuottokin menee noin hyvään tarkoitukseen. Tästä on pakko kyllä laittaa mainostusta omaan blogiini, ja toivon kyllä mahdollisimman monen muunkin morsiamen tekevän samoin! Upeaa, Saara. <3

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, upeaa :) tuo kohde on kyllä mitä oikein ja hääpuku mielettömän kaunis. Jos ylimääräistä löytyisi, kipittäisin välittömästi hakemaan puvun toiseksi puvukseni. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana puku, ihana idea! :) Joku onnellinen morsian saa siis ihanan puvun lisäksi todella hyvän mielen! <3

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upea luomus tämä! koko natsaisi itselleni, mikäli pukua minulta ei jo löytyisi niin ehdottomasti kävisin sovittamassa! :)

  VastaaPoista
 5. Loistava juttu! Täten ilmoitan, että myös toinen hääyrittäjä (joskin sivutoiminen) Turusta lähtee toteuttamaan tätä samaa ideaa tulevan kesän häävideointitilauksissa. Kiitos tästä! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana, ihana, ihana idea Saara <3

  VastaaPoista
 7. Vautsit mikä puku! Ja ihana ajatus <3

  VastaaPoista
 8. Voi ihanat, minkä upean vastaanoton tämä onkaan saanut! Facebookissa päivitystä on jaettu ahkerasti ja mitä ihania kommentteja täällä!

  Tuhannet kiitokset Maaritille omasta mahtavasta postauksesta. Toivotaan tosiaan, että mahdollisimman moni hääalan yrittäjä lähtisi mukaan talkoisiin! :)

  Ja parasta on tuo VideoTimon oma tempaus! Tuli ihan kyyneleet silmiin kun siitä luin! Siis koko vuoden 2014 häävideointituotto menee Uudelle Lastensairaalalle!!

  Pukuni on aiemmin ollut mukana miesten (Movember) ja naisten (Roosa nauha ja Naisten pankin osakkuus) kampanjoissa, joten nyt oli ihan ehdottomasti lasten vuoro. <3

  Nyt sitten vain puku nopeasti kaupaksi! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea ja tosi kaunis puku!!

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän upea puku! Vähän saman tyylinen kuin oma puku.. :-)

  VastaaPoista
 11. Niin kaunis ajatus! Taitaa tulla ihan huippu hyvä mieli puvun ostajalle kun saa upean puvun lisäksi myös auttaa :)

  VastaaPoista
 12. Täydellinen puku, pitäisiköhän myydä oma ja ostaa tuo :) Ja koskettava ajatus!

  VastaaPoista
 13. Aivan täydellinen puku! Rakastuin. :)

  VastaaPoista
 14. Upea puku! jos itseltä ei vielä pukua löytyisi, tämä menisi varmasti sovituslistalle! :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3