sunnuntai 17. elokuuta 2014

Tunnelmia serkkuni häistä!

Olin eilen serkkuni häissä ja juhlista jäi niin hyvä fiilis, että haluan jakaa jotain siitä teillekin.


Ajelimme Ylöjärven metsiin juhlapaikalle saappaat takakontissa, sillä kutsussa pyydettiin ottamaan sellaiset sateen sattuessa mukaan -juhlat olivat nimittäin laitumella. Pienen sadekuuron ansiosta taivaalle ilmestynyt upea sateenkaari kaartui koko taivaan yli paikan päälle saapuessamme ja näytti kuin tilatulta.

Juhlateltat oli pystytetty punaisen maton päälle ja paikalta avautui näkymä pienelle järvelle. Oli lämmintä ja aivan tyyntä, ihan täydellistä. Yliherkkänä hyttysille olin varannut sopivat myrkyt käsilaukkuun, mutta en nähnyt illan aikana yhtään hyttystä, paarmaa tai ampiaista.

Päivän hämärtyessä telttoihin sytytettiin kynttilöitä ja valoketjuja. Illan viiletessä me viluisimmat kääriydyimme tuoleilla odottaviin viltteihin ja nauroimme aamukolmeen asti. Teltasta pimeään astuessa eteen avautui taas uusi huikea näkymä kuun ja tähtitaivaan levittäytyessä yläpuolella.


Toivottavasti useammat uskaltavat ottaa riskin ja järjestää ulkoilmahäitä kesällä. 
Niin tunnelmallista ja niin kaunista, että tämä jäi todella mieleen!Taaimpana kuvissa näkyvä valtava juhlateltta oli ostettu omaksi. Sen vuokrauksesta kiinnostuneet voivat kysellä minulta yhteystietoja. Telttaan mahtuu 70-80 henkeä, näissä juhlissa pöytiä oli mukavan väljästi noin 65 hengelle. Myös 200 neliötä punaista messumattoa saa vuokralle ja tavarat löytyvät Ylöjärveltä. :)


Eilen oli blogissakin juhlapäivä, kun 300 000 käynnin raja ylittyi! Mieletöntä.