perjantai 27. tammikuuta 2017

Saara Aalto NTA-gaalassa Lontoossa!

Huh, kun on ollut tapahtumia!


Täällä blogissa en ole tainnut vielä ollenkaan kertoa, että olen päässyt tekemään Saara Aallolle esiintymisvaatteita. Suunnittelu aloitettiin elokuussa, lokakuussa olin jo ompelemassa ja tammikuussa sovittelin useampaa asua hotelli Kämpissä.

Ihan huikea juttu, ja on ollut mahtava tehdä välillä jotain ihan uutta ja erilaista!

Keskiviikkona 25. tammikuuta Saara osallistui National Television Awards -tapahtumaan, jossa jaetaan brittien televisiopalkinnot. Punaisella matolla Saaralla oli päällään tekemäni tyllipuku läpikuultavalla kukkayläosalla. Tein tätä pukua siis jo lokakuussa, enkä tiennyt mihin tarkoitukseen se tulee päätymään. Yläosan swarovskeja kiinnitin X-factorin finaalia katsellessa ja tulosta jännittäessä.

Puku sai ihan mielettömästi huomiota ja sitä näytettiin ja kehuttiin esimerkiksi brittien aamu-TV:ssä! Kaikki huomio ei ole kuitenkaan ollut pelkästään positiivista. Puku on siis jakanut mielipiteitä, mutta itse olen nähnyt paljon paljon enemmän sitä positiivista, ja saanut pelkkää hyvää palautetta. Saaran Instassa ja Facebookissa kommentit ovat olleet myös aivan ihanaa luettavaa! <3Huomiosta johtuen kuvia on löytynyt ihan valikoitavaksi asti! Tässä omat suosikkini yli parinkymmenen kuvan joukosta. 
Tässä vielä yhteiskuvaa hotelli Kämpistä sovituksen jälkeen.
Aivan ihana Saara!Noin viikko sitten Saara esiintyi tekemässäni lyhyessä helmassa Buttermarketissa. Saman lyhyen paljettihelman hän vaihtoi punaisen maton jälkeen myös NTA-gaalassa.
Eikä siinä vielä kaikki tapahtumat! Turun Sanomissa on ollut useampikin juttu viime aikoina. Eilen ilmestyi Kaupunki-liite, jonka kannessa on haastattelua Pukunista. Sama juttu löytyy myös netistä. Itselleni tuli täytenä yllätyksenä video, joka tehtiin samalla haastattelukäynnillä.

Nyt alkaa kalenteri olla täynnä koko sesongille, eli syyskuun loppuun. On siis juuri sopiva aika vetäytyä kaavoitus- ja ompelupuuhiin! :)