torstai 16. helmikuuta 2017

Mustion linnan kuvaukset Magnolia Rougessa!

Ihan mieletöntä! Upea Magnolia Rouge on julkaissut viime kesäiset kuvat Mustion linnalta!


Kyseinen julkaisu oli koko ajan ainakin minun, kuvaajan ja kuvausten suunnittelijan tähtäimessä, joten tätä on syytä juhlia!

Moody, sensual wild-spirited bridal shoot

 Love June Wedding Designin ihana Laura otti yhteyttä tammikuussa 2016 ja kyseli pukua kuvauksiin. Ehdotin ensin valmista mallipukua, mutta kuultuani enemmän upeista suunnitelmista, halusin tehdä puvun juuri tätä kuvausta varten! Kuvaajaksi oli lupautunut huippujen huippu Petra Veikkola ja malliksi saimme Modelpointin upean Tutan. Hän oli jo vuonna 2012 Pukunin kuvauksissa ja oli täydellinen näihin kuvauksiin.
Kuvasimme elokuussa kauniina kesäpäivänä, ja vähän liiankin kauniina, sillä välillä piti odotella auringon menevän pilveen. Hain Tutan Yazz Hairista, jossa Sirkku ja Laura olivat laittaneet morsiamemme superkauniiksi. Tien toiselta puolelta kävin nappaamassa Gaggui kaffelan Jonnan tekemän huikean kakun mukaan ja suuntasimme kohti Mustion linnaa.

Oli ihana tavata ensimmäistä kertaa Laura, Helmivillakon Erika ja Amanda Vintage Style Eventsin takaa. Kaikki oli hienosti suunniteltu, joten oli mahtava vain katsella sivusta kun kokonaisuus rakentui mahtavien ammattilasten käsissä kasaan. Olikin erityisen ihanaa olla tällä kertaa vähän pienemmässä roolissa kuin aiemmissa kuvauksissa. Ehdin keskittyä fiilistelemään ja ihastelemaan paljon enemmän kuin kuvauksissa, joissa olen itse ollut järjestelijänä.

Mustion linna oli juuri sopiva paikka tunnelmallislle kuvauksille. Paljon erilaisia kuvauspaikkoja, rauhallinen ja kaunis ympäristö kaikkialla. Pidimme yhteisen ruokatauon ja söimme herkullisen lounaan ravintolassa. Ihana päivä! Sellaisia saisi olla useamminkin.


Loistava tiimi:
Design, Styling & Creative Direction: Love June
Dress: Pukuni
Antique & vintage rentals: Vintage Style Events HKI
Calligraphy & paper art: Willow Visuals
Hair: Sirkku Lampiniemi / Yazz Hair
Makeup: Laura Ala-Nissilä / Yazz Hair
Model: Tutta / Modelpoint
Venue: Mustion linna


 


 

 

  

  
  

 

 

Näistä kuvauksista täytyy tehdä kyllä ainakin vielä toinen postaus, sillä upeita kuvia on vielä vaikka kuinka paljon!