lauantai 27. toukokuuta 2017

Kolmen uuden puvun kurkistukset!

Ja heti edellisten perään muutama kiva kurkistus lisää!


Torstaina soviteltiin sifonkihelmaista ja pitkähihaista pukua, johon valittiin raitakuvioinen pitsi ja beigen sävyinen satiini pitsin ja sifongin alle. Suunnitelmat etenivät helposti ja päädyimme jättämään selän avoimeksi. Morsian itse oli hankkinut tähän pukuun vyönauhan, josta en paljasta vielä sen enempää. Torstaina muokkailimme yläosaa istuvammaksi ja linjoja kohdilleen. Perjantaina ihana morsian nouti valmiin pukunsa odottelemaan heinäkuun häitä.



Tänään noudettiin kaksi pukua. Ensimmäisen morsiamen kanssa tavattiin Helsingissä häämessuviikonloppuna. Suunnitelmissa ei ollut mitään epäselvää ja kaikki sujui hienosti. Pukuun tuli iso tylli- ja harsohelma, laahus ja pitkät pitsihihat. Tänään kaikki näytti kauniilta ja viimeistelin yläosan vielä kahdella pitsikukalla ja kaikki oli valmista.




Tämänpäivän toisenkin asiakkaan kanssa tavattiin samana häämessuviikonloppuna. Inspiraatio ja suunnitelmat olivat yhtälailla selvät ja kaikki sujui ongelmitta. Morsian oli löytänyt täydellisen helman muualta, joten tarvittii enää siihen sopiva yläosa. Tänään ei muutoksia tarvittu, vaan hetken peilailun ja ihastelun jälkeen puku pakattiin matkalle kohti Espoota.