tiistai 3. syyskuuta 2013

Palautetta mahtavilta asiakkailta.

Sesongin vaihtuessa ja kesän loppuja hääkuvia odotellessa haluan jakaa osan ihanista viesteistä, joita olen sähköpostiini tänä vuonna saanut. Tämä toimikoon ikäänkuin vieraskirjana, kun sellaista ei muutoin ole. :)"Puku, huntu ja takki olivat todella kauniit ja saivat paljon ihastelua osakseen. Jopa miehiltä sain kehuja onnistuneesta kokonaisuudesta, se kertonee jotain. :D Itse viihdyin puvussa täydellisen hyvin, en olisi parempaa ja kauniimpaa pukua voinut saada."

* * * * *

"Kiitos vielä tuhannesti ja taas tuhannesti unelmieni hääpuvun toteuttamisesta <3 Olen ikuisesti kiitollinen! Et usko, kuinka paljon puku keräsi kehuja sekä nuoremmalta että vanhemmalta juhlaväeltä! ... Puku tuntui täydelliseltä - ei puristanut eikä tuntunut väljältä, vaan oli juuri passeli miulle :) "

* * * * *

"Hääpukua ihasteltiin hurjasti. Se olikin ihan minun näköiseni ja sen vuoksi siinä oli tosi mukava olla."

* * * * *

"Pukua kehuttiin päivän aikana ihan älyttömästi. Siis oikeasti todella, todella monet kehuivat erityisesti pukua ja kyselivät, mistä olen sen saanut. Suurkiitokset siis kuuluvat sinne suuntaan."

* * * * *

 "Ja tietysti etenkin puku on saanut niin paljon kehuja!! Se on sitten ihana! Oli niin helppo olla puvussa, tuntui ihan heti omalta :) Ja hauskaa että se säilyi lähes kaikille yllätyksenä. En vaihtaisi puvusta mitään vaan se oli kyllä aivan täydellinen! Oli myös ihana nähdä kuinka siitä pitivät sekä nuoret että vanhemmat :)"

* * * * *

"Olin todella todella todella tyytyväinen pukuun! Se oli todella mukava päällä, ja sen kanssa pystyi hyvin liikkumaan ja tanssimaan. Puku sai paljon kehuja, ja erityisesti väri sai paljon positiivista palautetta! :)Yksi miesvieraista sanoi, että hän ei yleensä huomaa tai muista minkälainen morsiammen puku on, mutta tämän puvun hän huomasi koska väri oli niin hieno!"

* * * * *

"Kiitos. Isoäitini totesi ihanasti, että tuo puku on ihan kuin minulle tehty. Minä vastasin, että niinhän se onkin!"

* * * * *

"Puku oli ihan super! Ensin varoin sitä kauheesti, mutta sitten totuin siihen ja annoin mennä. ... Kaikki kehui kovasti kuinka just mun näkönen ja niin hieno puku oli. ... Päivä oli aivan upea ja mulla oli puvun ansiosta tosi kaunis ja hyvä olo :)"

* * * * *

"Kiitos ihanasta puvusta! Varsinkin isovanhemmat oikein liikkuttuivat nähdessään sen."

* * * * *

"Että kyllä tunsin itseni hääpäivänämme niin kauniiksi! Mietin vain kuinka haluan pukea pukua vaan uudelleen ja uudelleen päälle :D"

* * * * *

"Kaikki meni aivan loistavasti ja pukua ihastelivat kaikki. Luulivat etta se oli Pariisista tai Brysselista hankittu, joten oli kiva kertoa, etta Turusta tällaisia ihanuuksia saa. :)"

* * * * *

"Puku toimi. Ei voi muuta sanoa. Se on niin ihana. Oli kotoisa olo, oli niin hyvät fiilikset, puku tuntui ihan osalta minua! Tuntui, että tähän pukuun mun pitäisi pukeutua joka päivä! ;)"

* * * * *

"Mekko sai ihan ÄLYTTÖMÄSTI kehuja ja kaikki sanoi, että se on kuin minulle tehty. No niinhän se olikin ;) Kiitos siis vielä tuhannesti upeasta mekosta. Se oli ja on ihan täydellinen."

_________________________________


On ennenkin tullut todettua, että tämä on niin parasta tässä työssä! Ihanat asiakkaat, joiden kanssa elämme joskus pitkäänkin hääsuunnitteluaikaa yhdessä. Morsiamet, joiden kanssa haluaisi jatkaa ystävyyttä jatkossakin. Siltä kyllä osa heistä tuntuukin  –ystäviltä. <3

Kiitos teille.

Tämän vuoden jo naimisiin menneistä asiakkaista ainakin 11 kuvat on vielä julkaisematta. Muutamalta olen jo kuvia nähnyt, mutta vielä odotellaan joko kuvaajan lupaa julkaisuun tai virallisempia kuvia. Tänä viikonloppuna taas kaksi ihanaa viettää tärkeää päiväänsä.