tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lyhyen pitsipuvun noutokuvia.

 Kivaa, taas yksi puku onnistuneesti noudettu!


Tämä morsian halusi lyhyen hääpuvun, jonka helmassa olisi jotain erikoisempaa muotoa. Viime vuoden elokuussa mietimme erilaisia vaihtoehtoja, mutta kun sovitimme tekemääni mallipukua kaikki muuttui. Ennen kuin ehdimme varsinaisesti sanoa mitään, ainakin minulla meni kylmät väreet. Morsiankin sanoi, että ei olisi uskonut puvusta tulevan sellaista tunnetta. Molempien silmäkulmassa taisi vähän kiiltää kun katsoimme peilistä näkyvää kuvaa. Sävy, pitsi, muoto ja kaikki kolahti.

Vastoin järkisyitä päädyimme pitkään pukuun mallipuvun helmaa mukaillen. Aikaa kuitenkin kului ja järki voitti. :) Helmasta tehtiin lyhennetty versio ja yläosan mallia hiottiin ensin proton avulla. Lyhyt pitsihelma ja ohuet olkaimet olivat juuri oikeat valinnat. Sovituksia tuli muutama ja tänään kaunis morsian lähti ihanan puvun kanssa kotiin.
Facebookin puolella jo kerroinkin, että postauksia on tulossa taas aika tavalla, joten pysykäähän kuulolla. Ennen ensi viikon perjantaina alkavaa lomaani olisi tarkoitus noutaa vielä 8 uutta pukua! Bloggerin lukulista ei oikein toimi kunnolla, joten käykäähän tykkäilemässä Pukunin Facebook-sivusta, niin ei mene postaukset ohi. ;)