keskiviikko 27. elokuuta 2014

Haluaisitko malliksi kuvaukseen?

Hei nyt olisi ihan huippu tilaisuus!


Tarvitsen sunnuntaina 21.9 Turussa kuvattaviin kuvauksiin "morsiamen" ja "sulhasen". Ei ole väliä oletteko naimisissa vai ette, kunhan olette luontevia kameran edessä. Lisäksi asuminen Turun seudulla olisi plussaa, jotta pääsisitte myös pukujen sovituksiin etukäteen. Tämä on niin iso juttu, että morsiuspuku tehdään siis mallin mittojen mukaan. :)

Toivomuksena olisi noin 34 koon morsian, jolla olisi vaaleat ja runsaat hiukset. Sulho sopusuhtainen ja kuvauksellinen. Haen siis ihan oikeaa paria, jotta tunne välillänne olisi aito. <3

Eli jos teistä olisi mahtavaa harjoitella ehkä jonain päivänä koittavaa hääpäiväänne tai jos vaikka ne oikeat hääkuvat ovat menneet vähän pieleen, niin tässä olisi tilaisuus! Tai jos haluat kokeilla mallinsiipiäsi tai ihan vain kokemuksen takia!

Saatte varmasti ihanan päivän yhdessä. Meikit ja kampaukset tekee ammattilainen, samoin kuvauksen. Jos olette etsimäni pari, kerron asiasta tarkemmin.


Voit lähettää ihan vapaamuotoisen pienen esittelyn teistä, paikkakunta ja kuvat molemmista mukaan tietysti myös.

Jännittävää. Olen niin innoissani tästä projektista, joten toivottavasti tartut hetkeen ja laitat heti viestiä! Toivottavasti pääsen tekemään mallivalinnan jo tällä viikolla. Kertokaa siis asiasta kaikille kuvaukseen sopiville kavereillenne. Muussa tapauksessa lähden Turun kaduille nykimään näyttäviä pareja hihasta. :)

Kuva © Johanna Hietanen Photography