tiistai 8. marraskuuta 2016

Kuulumisia ja linnanjuhlajuttuja!

Terveiset Berliinistä! Kävin pitkällä viikonlopulla rentoutumassa siskon ja veljen kanssa, ja tutustumassa mahtavaan kaupunkiin. Ihastuin katukuvan kauniin ja karun yhdistelmään, ihanaan ruokaan ja sujuvaan julkiseen liikenteeseen. :)


Tänään on ainakin osa linnanjuhlakutsuista saapunut perille, ja sainkin uuden yhteydenoton pukuasioissa! Nyt yksi linnanjuhlapuku on jo valmiina odottamassa, toinen sovituskunnossa ja tänään sovittiin kolmannen suunnittelutapaaminen perjantaille. Aivan ihanaa!

Kun tekee koko vuoden pääasiassa vaaleita pukuja valkoisen eri sävyissä, on niiiiiin ihana uppoutua väreihin! Pinnat ja linjat toistuvat jotenkin aivan eri tavalla värillisissä puvuissa, ja varjot luovat uusia sävyjä. Ehdin vielä hyvin ottaa uusia pukutilauksia linnanjuhliin, joten laittakaahan sanaa eteenpäin! Olisi ihana päästä tekemään lisää värillisiä pukuja. :)

Eräs viime vuoden morsian oli mukana Johanna Kempfin Morsian-taidesarjassa, josta sain viime viikolla ihanan kesäisen kuvan. Lisää kuvia tästä puvusta löydät hääkuvapostauksesta täältä.