lauantai 17. joulukuuta 2016

Tapaamisaikoja Turussa ja Helsingissä Häämessujen aikaan!

Onko hääpukusuunnitelmat vielä auki? Pukunin 2017 kalenteriin mahtuu vielä uusia tilauksia pitkin vuotta!


Olen tavattavissa Mennään Naimisiin! -messujen aikaan Helsingissä lauantaina 14.1.2017 Hotelli Scandic Grand Marinassa Katajanokalla. Alan täyttämään kalenteria lauantailta, ja jos kiinnostuneita on paljon, jatkan tapaamisia myös sunnuntaina. Varaathan ajan tämän vuoden loppuun mennessä, jotta tiedän pakkaanko kangaskansiot ja tilauspaperit mukaan, ja lähden kohti Helsinkiä. :)

______Edit. Lauantai 14.1 tapaamiset ovat jo täynnä, sunnuntaille mahtuu vielä._______

Tammikuussa en ole Turun Häämessuilla näytteilleasettajana, mutta otan ajan varanneita asiakkaita vastaan Pukunissa lauantaina 28.1.2017. Ja sama käytäntö, eli jos kaikki eivät mahdu lauantaille, olen myös sunnuntaina tavattavissa. Pukuni on aivan Turun keskustassa, Kävelykadun ja Kauppatorin kulmassa. Liikkeessä on joitain sovitettavia ja myynnissä olevia mallipukujakin.

Nyt on siis kätevä tilaisuus yhdistää Häämessut ja pukusuunnittelut samaan päivään, jos esimerkiksi tulet jostain vähän kauempaa Turkuun tai Helsinkiin. Tapaamisissa on mahdollista suunnitella tulevaa hääpukuaan, tehdä tilaus, ottaa mitat ja valita materiaalit. Käynti ei kuitenkaan sido mihinkään.

Laitahan viestiä, sovitaan aika ja nähdään!


Patrick Karkkolainen

Minttu Saarni

Iiro Rautiainen

Per Henning

Jere Satamo Photography

Jaakko Sorvisto