keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Huikeat Jere Satamon Seaside Love -kuvat!

Apua. Olen aika järkyttynyt. Enkö tosiaan ole julkaissut näitä viime keväisiä kuvia täällä blogissa? Siltä nyt pahasti näyttää ja tilanne on korjattava välittömästi!


Kerroin onneksi kuvausten fiiliksistä ja päivän kulusta jo tuoreeltaan täällä, joten kannattaa käydä virittäytymässä tunnelmaan ensin lukemalla toukokuinen postaus.

Jere Satamon kuvat julkaistiin upeassa Hochzeitsguidessa lokakuussa ja sitä kävinkin täällä jo hihkumassa. Kuitenkin oma kuvapostaukseni Ruissalon telakalta on jäänyt kokonaan tekemättä ja nyt sainkin taas ihastella kuvia tarkemmin ja valikoida omat suosikit.

Olen niin ylpeä ja kiitollinen jokaisesta kuvauksiin osallistuneesta! Suunnittelu ja järjestely sujui AINOn Sadun kanssa mahtavasti, ja saimme selviteltyä pienet vastoinkäymisetkin hienosti. Yazz Hairin Sirkku teki haastavissa olosuhteissa upeat kampaukset ja asetteli AINOn herkän kauniit hiuskoristeet Mirkan hiuksiin. Meliina taiteili meikit kuntoon ja Kukka Fiorin Janni teki kaksi upeaa kimppua ja sulhasen vieheen. Gaggui Kaffelan Jonna teki tapansa mukaan taas jotain mieletöntä kakkujen ja muiden herkkujen kanssa. Satu loihti niin houkuttelevan piknik-paikan sadetta pakoon tullutta paria varten, että olisinpa voinut siihen itsekin istahtaa nauttimaan. Kokonaisuuden kruunasivat Willow Visualsin kauniit paperituotteet ja Aito Kultasepänverstaan juuri tätä kuvausta varten tekemät upeat ruusukultasormukset. Morsiamen sormuksessa säihkyi lisäksi upea morganiitti. Mitään ei olisi tietenkään tullut ilman huikeita Mirkaa ja Valtteria, jotka heittäytyivät rooleihinsa välittömästi kun Jere, Petra ja Niko alkoivat kuvaamaan.

Vaikka kuvauksissa on aina valtavasti ennakkojärjestelyä ja suunnittelua, alkoi näitä kuvia katsellessa taas jo tuntua siltä, että voisi alkaa miettiä seuraavia kuvauksia. :)Loistava tiimi:

Photography – Jere Satamo
Event planning & Styling: Satu/AINO & Saara/Pukuni 
Wedding dresses – Pukuni
Groom’s Apparel – Groom`s own
Hair Adornments – Aino
Makeup Artist – Studio Meliina Savela
Hair Styling – Sirkku Lampiniemi / Yazz Hair
Floral Design – Kukka Fiori
Cakes & Savouries – Gaggui Kaffela
Calligraphy & Paper goods – Willow Visuals
Rings – Aito Kultasepänverstas
Home Textiles & Decorations – Balmuir
Table Runner - Silk & Willow
Groom – Valtteri
Videography & Editing – Niko Sieppi & Matti Ruottinen Rabbit Visuals
 
 

 
 
 
 
Valkoinen puku on jo myyty ensi kesän morsiamelle, mutta vaalensininen sifonkipuku ja kukallinen puku ovat vielä myynnissä.