lauantai 9. syyskuuta 2017

Puolen vuoden kuulumisia. :)

Tässä onkin ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista pientä ja suurta, josta ei ole tullut kerrottua blogiin asti. Korjataanpa tilanne niiden asioiden osalta, mitkä vielä muistan! :)


Ensinnäkin vuoden heittämällä ihanin työpäivä koitti muutama viikko sitten Örössä, kun kävimme mahtavalla porukalla kuvaamassa kaunista saarta, pukuja ja lehmiä. Tästä täytyy kirjoitella ihan oma postauksensa, kunhan aika antaa myöten. Sillä välillä voit käydä kurkkaamassa Jere Satamon upeita kuvia vaikkapa Pukunin Facebookista tai Jeren blogista.

Kuva / Jere Satamo photography
Malli / Mirka / Modelpoint Model Management
Puvut / Pukuni
Kukat / Kukka Fiori
Kakut / Gaggui kaffela
Hiukset / Lyyra / Yazz Hair
Meikki / Venla Varjokivi

Kuvauspaikka / ÖRÖ

Hieno kunnia oli saada viesti Aisle Society -sivustolta, että Pukuni on valittu heidän listalleen palveluntarjoajien joukkoon. Aisle Society edustaa yli 30 suosittua kansainvälistä blogia ja kerää niiden parhaimmiston omalle hääinspiraatiosivulleen! Sivustolla on Instagramissa yli 114 000 seuraajaa, eikä ihme, sillä sieltä on kätevä käydä etsimässä inspiraatiota omiin häihinsä värin, tyylin tai vaikka vuodenajan mukaan. Aisle Societyn Pukuni-linkkinä toimii Burnett's Boardin postaus Petra Veikkolan upeista Seaside Love -kuvista.

Elokuun lopulla Turun messuilla oli kuusi Turku Goes Fashion muotinäytöstä, joiden viimeisenä sisääntulona oli Pukunin kolme pukua. Itse en valitettavasti päässyt paikalle, mutta sain kuvia näytöksen järjestäneeltä Modelpointilta.

Kesällä 2016 tein puvun elokuvaan, josta en tiennyt oikeastaan mitään. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset sai heinäkuussa ensi-iltansa ja kävin kurkkimassa miltä puku valkokankaalla näytti. Oli aika jännä nähdä nimensä ja Pukunin logo leffan lopputeksteissä. :)

Saara Aallosta moni on kysellyt tammikuisen gaalapuvun myötä, ja bongasin vähän aikaa sitten yhden tekemäni paljettiyläosan Saaran päältä Glasgow Priden esiintymisessä. 

Turun Sanomien Juhlat-liitteessä oli keväällä haastattelua liittyen perintöpukujen uudistuksiin otsikolla Jotain vanhaa. Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehden uusimmassa numerossa on myös kesällä tehty haastattelu.
Sattuipa muuten sellainenkin juttu, että saksalainen Couture hääpukuliike olisi halunnut Pukunin pukuja heille myyntiin! Vaikka en yhteistyöhön mukaan pienillä resursseillani lähtenytkään ja jouduin vastaamaan ihanaan viestiin kieltävästi, niin tulihan siitä hyvä mieli moneksi päiväksi!

Muutama pukukurkistus odottaa julkaisuaan ja hääkuviakin on runsaasti luvassa! Lisäksi suunnitteilla on uudet pukukuvaukset marraskuussa.


Useampia pukuja on tulossa vielä tälle vuodelle, joten vaikka vähän hellittää, niin tekemistä riittää kyllä. Tällä viikolla alkoivat toden teolla vuoden 2018 morsianten tapaamiset ja sitä myöten uusi sesonki!