perjantai 3. marraskuuta 2017

Kolmen puvun nouto samana päivänä!

Tässä parin viikon takaiset kolme pukua kurkistuskuvissa.


Ajoin aamulla Tampereelta Turkuun, ja sovitimme puolen päivän aikaan ensimmäistä pukua. Tämän puvun suunnittelut alkoivat kesällä 2016. Tapasimme elokuussa ja teimme suunnitelmat vaaleanpunaisesta tyllipuvusta pitsiyläosalla. Matkan varrella häät siirrettiin ulkomaille ja puvun malliakin muutettiin paremmin uuteen ympäristöön sopivaksi.

Kaikki näytti noutosovituksessa hyvältä ja puku lähti matkaan kohti Espanjaa!
Seuraavaksi sisään astui morsian sulhasensa kanssa. Tätä pukua alettiin suunnitella keväällä 2016. Tuolloin mielessä oli printtikuvioinen olkaimeton puku. Ihan mieleistä sini-valkokuviollista kangasta ei etsinnöistä huolimatta löytynyt, joten päätimme vaihtaa suunnitelmia radikaalisti. Puvusta tehtiinkin kaksiosainen, pitkähihaisella pitsiyläosalla.

Tähänkään pukuun ei tullut enää mitään korjauksia, ja puku pääsi kotiin odottelemaan matkaa Uuteen-Seelantiin!

 


Lauantain kolmas puku odotteli puolestaan vasta ensimmäistä sovitusta, eikä morsian ollut siis nähnyt pukua aiemmin. Ensimmäinen yhteydenotto morsiamelta tuli joulukuussa 2016. Toiveissa oli yksinkertainen ja laskeutuva puku. Oikeastaan ainoana yksityiskohtana olivat lyhyet pitsihihat.

Olin ollut aika varma puvun suhteen ja tehnyt sitä melko pitkälle jo ennen ensimmäistä sovitusta. Onneksi, sillä kaikki näytti kauniilta ja puku valmistui 2,5 tunnissa! Kaikki kävi niin nopeasti, että en huomannut edes ottaa kuvia sovituksesta. Kamerasta löytyi onneksi yksi kuva puvusta henkarilla.Olin etukäteen kuvitellut päivästä tulevan pitkä ja kiireinen, mutta kaikki meni niin hienosti, että tapaamisten väliin jäi runsaasti aikaa, eikä päivä venynyt yhtään pitkäksi. :)