sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Merenneitopuvussa pitsiä ja satiinivyö.

Perjantaina noudettiin tässä postauksessa olevan puvun lisäksi siis toinenkin hääpuku. 


Tämä morsian oli muistaakseni viimeinen, jonka tilauksen pystyin vielä tälle kesälle vastaanottamaan. Oikeastaan taisin ottaa kolme tilausta vielä sen jälkeen, kun olin päättänyt, että nyt on kesä täynnä. Se on vain niin vaikea sanoa 'ei' ihanille morsiamille ja pukusuunnitelmille. :) 
Kesäloman jälkeen elokuussa alkaa muuten ensi kesän morsianten tapaamiset ihan todenteolla, vaikka muutamat pukusuunnitelmat ovatkin jo valmiina ja sopimukset allekirjoitettu.

Tällä morsiamella oli ollut ajatuksissa hankkia alunperin lyhyt puku pienimuotoiseen hääjuhlaan, mutta ajatteli lopulta kokopitkän puvun sopivan Turun Tuomiokirkkoon paremmin. Toiveissa oli olkaimeton ja mahdollisimman yksinkertainen puku. Pitsikin oli aluksi ei-listalla, mutta päädyimme lopulta pitsikankaaseen, joka häviää etenkin luonnovalossa taustasatiiniin aika hyvin. Pukuun tuli merenneitohelma ja laahus, vyötärölle satiinivyö.

Kaikki meni erittäin sujuvasti ja perjantaina vain sovitimme valmista pukua ihanalle morsiamelle. Nyt vain toivotaan vähän aurinkoisempia säitä, sillä monen asiakkaan hääpäivä alkaa lähestyä.