keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

A-linjaisen pitsipuvun yksityiskohtia.

Tänään tehtiin taas erään ihanan morsiamen puku päivässä valmiiksi. :)


Suunnittelimme tämänkin puvun hotellitapaamisella Helsingin häämessuilla. Koska malli muuttui alkuperäisestä ajatuksesta melko paljon, annoimme asian hautua ja hioimme suunnitelmia vielä myöhemmin Turussa. Pukuun valittiin kermanvärinen tyllipitsi ja pohjalle duchesse-satiini. Pitsiä jatkettiin olkaimettoman satiiniyläosan yli olalle pieniksi hihoiksi asti. Helmasta tuli A-linjainen ja laahuksellinen. 

Kaikki meni tänään oikein hienosti. Sovitimme pukua yhdeltätoista aamupäivällä ja puku oli viiden aikaan valmis. Kokonaisuuteen kuului myös pitkä huntu, joka reunustettiin samalla kapealla pitsireunalla kuin pääntie ja kädentiet.
 


2 kommenttia:

 1. Hei

  Mistähän löytäisin tällaista pitsiä? Olen tilaamassa itselleni hääpuvun yläosaan pitsiä, ja juuri tällaista kuviota haluaisin. Voisitko vinkata mistä tätä löytäisin? (sara.vihavainen@hotmail.com)

  Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara,

   Tilaan pitsit ja muut materiaalit pääosin ulkomailta aina kuhunkin pukuun erikseen. Käytän paljon aikaa kankaiden etsimiseen ja kangastoimittajat ovat usein pieniä yrityksiä, joilla on pienet varastot. Näistä syistä olen ottanut periaatteeksi pitää ostopaikat omina pikku liikesalaisuuksinani. Toivottavasti ymmärrät. :) Olen kyllä nähnyt Eurokankaassa joskus hyvin vastaavaa pitsiä, joten kannattaa kysyä siltä. :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi! <3