torstai 17. marraskuuta 2011

Linnan juhlia ja muuta ihanaa!

Elän ihanaa, jännittävää ja melko kiireistä aikaa. Sain kunnian tehdä presidentin itsenäisyypäivän vastaanotolle kaksi pukua! Aivan ihanaa!

Toinen asiakas on yksityishenkilö, enkä ole kysynyt vielä lupaa kertoa asiasta blogissa. Puku on lähes kokonaan asiakkaan itse suunnittelema ja tilasin yhteensä 28 erilaista kangasnäytettä pukua varten. Upea silkki löytyi vihdoin Australiasta, josta kangas on matkannut pikana maanantaista lähtien. Toivottavasti saan sen huomenna!

Toisen puvun teen Anni-Maija Finckelle eli suunnistuksen MM-viestikultamitalistille. Häneltä sain listan adjektiiveja millainen puku voisi olla sekä kaksi inspiraatiokuvaa. Suunnittelin eilen puvun niiden perusteella ja ehdotus meni heti läpi! Puvun yksityiskohdat haluaisin pitää yllätyksenä, mutta eiköhän tänne jotain yksityiskohtakuvaa tule vielä ennen itsenäisyyspäivää. ;) En voisi olla enempää innoissani! (Sen huomaa ehkä huutomerkkien määrästäkin!)


Olen osallistunut aiemmin linnan juhlapukujen tekemiseen Morsmaikussa työskennellessäni, mutta nyt teen pukuja ensimmäistä kertaa omissa nimissäni. Selailin Ylen arkistoja ja löysin Tanja Karpelalle tekemäni laukun vuodelta 2002. Kaunis puku oli Marcus Rotkirchin käsialaa.

Kuva rajattu täältä.
Kuva täältä.

Muistatte muuten varmaan, että lokakuisten pukukuvausten meikeistä, kampauksista ja koruista vastasi Nina Röntynen. Hän teki minulle muutamia kysymyksiä pukuihin ja niiden tekemiseen liittyen.
Jos kiinnostuit, vastaukset on luettavissa hänen blogissaan Häät. Juhlat. Meikit. Kampaukset.
Lisää kuvia pukukuvauksista on odotettavissa ehkä jo muutaman päivän kuluttua. :)

Häät.fi -palvelussa on edelleen käynnissä pukusuunnittelukilpailu, jossa voittaja saa suunnitelmansa mukaisen hää- tai juhlapuvun mittatilauksena teetettynä. Kirjoittelen sivuilla myös omaa Becoming The Dress -blogia, jossa seurataan myös puvun etenemistä kunhan siihen vaiheeseen päästään. Mittatilauspuvun tekemisestä Pukunissa löytyy enemmän toisessa postauksessa. Jännityksellä odotan millaisen puvun kimppuun pääsen käymään. :) Muistakaahan siis osallistua!

Kiitos muuten kaikille kommenteista ja ihanaa, että lukijoitakin on jo noooin paljon! <3